Alles netjes binnen 2 dagen geleverd, een emmer was met de koeriers kapot geleverd ff gemaild en foto's gestuurd wat er gebeurd was, heb gelijk een nieuwe emmer toegestuurd gekregen. Top service . Mijn complimenten zal hier vaker spullen bestellen
Bedankt voor uw positieve review ondanks dat er iets mis is gegaan met het leveren van uw bestelling, onze excuses hiervoor. We zijn blij dat uw ervaring met onze webshop en service goed is. Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
snel geleverd en goed verpakt.
Bedankt voor uw bericht. Wat goed te horen dat uw bestelling zo snel is bezorgd. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Makkelijke website
Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn te horen dat u alles heeft kunnen vinden op onze website. We zijn blij dat uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Wat ik nodig had heb ik snel kunnen bestellen en alles was goed verpakt binnengekomen. Ik kwam erachter dat de muurverf die ik bestelde, niet dekkend wad. Hiervoor contact opgenomen en foto's gestuurd ter ondersteuning. Ik werd al na 1 uur teruggebeld dat er een fout was gemaakt bij het kleur mengen. Ik krijg een nieuwe emmer muurverf en die zal de volgende dag binnenkomen. Dus goede service!
Bedankt voor uw positieve bericht en review. Nogmaals onze excuses dat u een verkeerd product heeft ontvangen. We zijn wel erg blij te horen dat u zo tevreden bent met onze oplossing en service. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Vandaag besteld is ook echt de volgende dag in huis.
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat uw ervaring met onze webshop goed is bevallen en u dat u zo tevreden bent over onze snelle levering en service. Hopelijk tot ziens Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Diverse muurbeugel besteld en vrijdagochtend kreeg ik een telefoontje dat maar 1 soort voorradig was enig ik het een probleem vond dat deze 1 week later geleverd zou worden. Ik heb hier mee ingestemd en ze zouden de verf die op voorraad was direct opsturen zodat ik die dezelfde dag nog kon ontvangen. Top. De rest kreeg ik inderdaad een week later via dezelfde koeriersdienst die ook top handelde. Al met al niets dan lof!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. We zijn blij dat uw ervaring met onze webshop en levering goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De verf is bedoeld voor komend voorjaar. Plaatselijke leverancier is gestopt vandaar bestelling online. Het enige waar ik nog vraagtekens bij zet is het feit dat de verfbus anders is dan de aanbieding. Rood-bruin met opschrift LBH. Dit opschrift staat niet op dit blik.
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat uw ervaring met onze webshop goed is. We hebben u een mail gestuurd met daarin de uitleg betreft uw vraag. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede en snelle service.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. We zijn blij dat uw ervaring met onze prijs/kwaliteitverhouding goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer tevreden over de bestelling van 10 liter muurverf. Goede kwaliteit/prijs en de volgende dag al gratis thuis bezorgd. Voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat uw ervaring met onze webshop en prijs/kwaliteitverhouding goed is. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel en vakkundig afgeleverd
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat uw ervaring met onze webshop en service goed is. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Als boven
Bedankt voor positieve bericht en review. Fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering en degelijk ingepakt. Alle beloftes worden waargemaakt. Over de Sigma s2u nova primer : pot grondverf (niet zoals bij Levis slechts iets over de helft gevuld!) maar vooral zeer dekkend vermogen...
Bedankt voor uw review en het achterlaten van een bericht. We zijn blij te horen dat u zo te spreken bent over onze service en de producten van uw bestelling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Makkelijk bestellen, deel geleverd marktconforme prijs
Bedankt voor uw review en positieve reactie. Fijn te horen dat u op onze website makkelijk uw bestelling heeft kunnen plaatsen en u te spreken bent over de prijzen. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Nette en keurige afhandeling netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en alles netjes verpakt Echt een aanrader om daar zeker te bestellen
Bedankt voor uw review en positieve reactie. We zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel en netjes bezorgd is. Fijn dat u zo te spreken bent over onze service. Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering van kwaliteitsverf Wijjzonol. Bovendien met flinke korting.
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het prettig te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Fijn dat uw ervaring met onze webshop goed is en de prijzen van onze producten u aanspreken. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Website gaf duidelijk aan welke producten ik nodig had voor mijn klus, bestellen ging super makkelijk en de volgende dag had ik alles al in huis.
Bedankt voor uw positieve review en bericht. We vinden het prettig te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. We zijn blij te horen dat u alle producten die u nodig heeft gemakkelijk heeft kunnen vinden op onze website. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
In een woord geweldig. 21.00 uur besteld, volgende dag in huis. Wat een service. Dat maak je niet vaak mee bij een webshop.
Bedankt voor uw review en positieve reactie. We zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel en netjes is bezorgd. Prettig dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik heb de albestine afbijt besteld. Het product doet alles wat het beloofd. Ik had het product twee dagen later al in huis.
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik had verf besteld in een winkel en die was per emmer 75 euro duurder, dus dacht huh. Ik op internet zoeken en kwam bij verfonline-xl uit. Alle kleuren kon ik kiezen, niet moeilijk doen,(in de winkels hebben ze te veel vragen en adviezen zoals ik zou het zo doen) Ik ben blij en het werkt super de Sigma Perfect Matt, geen strepen, vlekken, droogt perfect op.
Bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze service en producten. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en prijzen goed is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Alle bestellingen zijn zeer netjes verpakt. En zeer vlug geleverd . Top !!!
Bedankt voor uw review en positieve reactie. We zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel en netjes is bezorgd. Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed verpakt en snel geleverd
Heel erg bedankt voor het achterlaten van een positieve review. Fijn te horen dat uw bestelling zo snel en zorgvuldig is geleverd. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering, goede prijs
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het prettig te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Fijn dat uw ervaring met onze webshop en prijzen goed is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Reeds meerdere bestellingen geplaatst. Altijd snel geleverd en keurig in orde. Helaas ging het de laatste keer niet helemaal goed en was de zending beschadigd. Snel opgepakt door de klantenservice en prima opgelost. Zoals het zou moeten gaan dus!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Onze welgemeende excuses dat uw laatste zending beschadigd is geleverd. Helaas gebeurd het wel eens door automatiseringen bij de vervoerder dat het e.e.a. beschadigd kan raken. We zullen hiervoor altijd kijken naar oplossingen voor onze klanten. We vinden het prettig dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel geleverd voor scherpe prijs
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling en reactie. Fijn dat uw bestelling snel en zorgvuldig is geleverd. Fijn te horen dat u tevreden bent over de prijzen van onze producten en we hopen dat u hierdoor in de toekomst nog vaker bij ons gaat bestellen. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik dacht ik bestel eens hier de verf die ik normaal ergems anders bestel. Sigma. Verf is toch anders kijkt het, dikker. Stinkt ook meer en langer. Maar ook mooier resultaat. Bij levering geen roerder. Voor mij niet erg, ik schud altijd het blik. Ipv sportschool
Heel erg bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelde producten en het resultaat. Onze excuses dat er geen roerstokje is meegeleverd, deze zou er zeker bij moeten zitten. We nemen dit mee in onze verbeterpunten. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL