Prima, snelle levering en mooie producten

Duidelijke website met precies de producten die ik zocht voor mijn project. Netjes geleverd en goed verpakt.

Top geregeld !

Ik had per abuis een cijfer van de kleurcode verkeerd doorgegeven, dit per mail recht kunnen zetten en de verf is gemengd en per post verzonden. Snelle levering en prima service !

Snel en goed afgeleverd

Prima adres voor een goede kwaliteit

Snelle levering en duidelijke communicatie?

Perfect en snelle levering

Goede service snel geleverd

Verzending prima en top advies.

Had na aankoop een vraag betreffende watergedragen verf op alkyd grondverf waarmee ik door een specialist perfect ben geholpen.

Verbazend goed

Zeer snel geleverd goed advies via mail en heel goed verpakt en alles kompleet geleverd.

goede snelle levering

Goede overzichtelijke site, vlotte levering, alles netjes egdocumenteerd en verpakt, gunstige prijzen

Vlot geleverd Jammer dat ik op de website niet helder kreeg hoeveel vierkante meter ik kan plakken met een emmer lijm van 10 liter

Super, en snelle levering.

2x order besteld, snel en correct geleverd.

Perfect.

Telefonisch advies gevraagd alvorens te bestellen. Goed, degelijk en vriendelijk te woord gestaan, kennis van zaken en producten. Snelle, keurige levering. Prijzen zijn scherp, producten in orde.

Goede en nette leverig volgens afspraak

Top alles netjes en corect geleverd

goede verf, snelle levering

De bestelde verf werd netjes afgeleverd, wat wil je nog meer. fijne verf, wateroplosbaar dus makkelijk schoonmaken van kwasten, rollers, handen etc na gebruik.

Zeer tevreden!

De kleur was opmerkelijk goed.

Snelle afhandeling

Prima zaak Overzichtelijk en snel en netjes geleverd

2 verfemmers waren lek

Ik heb in tolaal 6 emmers besteld waarvan 2 kapot waren en daardoor de helft van de verf van die emmers moest weggooien.

Super bedrijf!

Zeer klantgericht! Goed bereikbaar! Geven goed advies! Kortom de klant is koning mentaliteit!

Goede communicatie.

Goed verpakt...de bezorgservice is uitstekend!

zeer goed

volgende dag bezorgd al belooft

Prima service!

Was iets vergeten te melden met kleurcode, ze hebben mij een mail gestuurd of dit correct was en daarna bestelling in orde gemaakt. Prima initiatief.

Zeer snelle bezorging

Goed bezorging, zeer snel. Goede kwaliteit van renovliesbehang.

Heel erg goed

Betrouwbaar bedrijf

Perfect verpakt en binnen 24 uur in huis

Snelle levering zonder enig probleem in 1 keer de juiste bestelling binnen...inclusief roerstokje

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering