Keurig

Snelle levering, voldoet aan de eisen.

Gewoon goed

Ik heb mijn bestelde verf ontvangen waarbij de bussen dusdanig waren gedeukt dat ze na opening niet meer volledig afgesloten konden worden. Na melding de volgende dag nieuwe blikken ontvangen. Prima service.

Super service

Super service !

Juiste product, snel geleverd!

Snelle levering en lekker goedkoop

Spullen zijn binnen de afgesproken tijd afgeleverd.

Het is gegaan zoals ik verwacht had. Dat is dus prima.

Super, andere dag al in huis

Niet duur en de andere dag al in huis.

Voldoende

Dit is mijn eerste ervaring met de winkel, maar ik heb de bestelling snel ontvangen en helaas was ik meteen teleurgesteld omdat de verkeerde verf was opgestuurd, nu moet ik helaas meer dan een week wachten op een vervanging. In de rest ben ik tevreden.

Snel bezorgd en aflevering was wat ik besteld had.

Komen afspraken goed na.

Producten scherp geprijsd snelle levering. Na misverstand met kortingscode, is dit netjes opgelost. Prima bedrijf!!

Snel, goed verpakt, duidelijke site

Goede webwinkel en snelle levering

Een snelle service voor een leuke prijs

Mooi materiaal en snelle bezorging

Renovlies en lijm gekocht. Werd binnen de aangegeven leveringsperiode bezorgd. Keurig en netjes beschermend verpakt. Dit was bij verfonline-xl mijn eerste bestelling en laat gelijk een goede indruk achter

Uitstekende service en kwaliteit.

Prima service en zeer snelle levering.

Goede service. Top verpakt

Wat je besteld .worden goed verpakt en op tijd geleverd.prijs mag iets minder (lol)

Snel en op tijd

Simpel wat bestellen betreft en snel geleverd

Super snelle levering Prachtig product tegen spotprijs

Top geleverd

Heel snel en compleet geleverd!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen.

Goede en snelle levering!!

Levering is goed gegaan, bestelling was men vergeten om het op te sturen.

Laatste levering lekkage

De laatste levering werd op z'n kant geleverd door het pakjesbedrijf, de pot sigmatex van 10 l liep voor 1/4 Leeg op de straatstenen, reiniging daarvan was een extra probleem. Prima rechtzetting nadien!

Snelle levering, netjes!

Prima snelle levering

Prachtige verf gekocht en de helft goedkoper dan hetzelfde product bij een bouwmarkt. Wel jammer dat er een deuk in het blik zat, maar verder top service en levering

Geweldige service

Iets fout gegaan met de kleur werd direct opgelost nieuwe verf opgestuurd oude mocht ik houden zonder extra kosten. Super gewoon.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo