Snelle levering, voldoet aan de eisen.
Bedankt voor uw positieve bericht en review We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik heb mijn bestelde verf ontvangen waarbij de bussen dusdanig waren gedeukt dat ze na opening niet meer volledig afgesloten konden worden. Na melding de volgende dag nieuwe blikken ontvangen. Prima service.
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een positieve review. Wat jammer dat u de producten de eerste keer beschadigd heeft ontvangen. We zijn blij te horen dat uw wel tevreden bent met onze geboden oplossing en service. Hopelijk kunnen we u nog vaker van dienst zijn. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super service !
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Juiste product, snel geleverd!
Dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze levering en u de producten in goede orde heeft ontvangen. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering en lekker goedkoop
Heel erg bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Het is gegaan zoals ik verwacht had. Dat is dus prima.
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat het plaatsen van een bestelling naar wens is verlopen en deze tijdig en correct bij u zijn geleverd. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Niet duur en de andere dag al in huis.
Bedankt voor uw positieve bericht. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Blij te horen dat u tevreden bent over onze prijzen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Dit is mijn eerste ervaring met de winkel, maar ik heb de bestelling snel ontvangen en helaas was ik meteen teleurgesteld omdat de verkeerde verf was opgestuurd, nu moet ik helaas meer dan een week wachten op een vervanging. In de rest ben ik tevreden.
Dank u wel voor uw bericht. We vinden het heel erg jammer en vervelend dat u een verkeerd product heeft ontvangen en hierdoor langer moet wachten op de levering van de juiste bestelling. Onze welgemeende excuses hiervoor. We begrijpen dat dit niet uw verwachting is en zullen altijd proberen om onze service te verbeteren om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. We hopen op uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel bezorgd en aflevering was wat ik besteld had.
Heel erg bedankt voor het plaatsen van u review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Producten scherp geprijsd snelle levering. Na misverstand met kortingscode, is dit netjes opgelost. Prima bedrijf!!
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel, goed verpakt, duidelijke site
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze levering goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Een snelle service voor een leuke prijs
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Renovlies en lijm gekocht. Werd binnen de aangegeven leveringsperiode bezorgd. Keurig en netjes beschermend verpakt. Dit was bij verfonline-xl mijn eerste bestelling en laat gelijk een goede indruk achter
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze levering en producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima service en zeer snelle levering.
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat het tijdig en snel is geleverd. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Wat je besteld .worden goed verpakt en op tijd geleverd.prijs mag iets minder (lol)
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Simpel wat bestellen betreft en snel geleverd
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat uw ervaring met onze webshop en levering goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super snelle levering Prachtig product tegen spotprijs
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Heel snel en compleet geleverd!
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze snelle levering goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer goed geholpen.
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Fijn dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede en snelle levering!!
Levering is goed gegaan, bestelling was men vergeten om het op te sturen.
Bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses dat er bij uw bestelling iets niet helemaal goed is gegaan. We hopen het naar tevredenheid te hebben opgelost. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De laatste levering werd op z'n kant geleverd door het pakjesbedrijf, de pot sigmatex van 10 l liep voor 1/4 Leeg op de straatstenen, reiniging daarvan was een extra probleem. Prima rechtzetting nadien!
Onze welgemeende excuses dat uw bestelling beschadigd is geleverd. Wij hebben contact met u opgenomen om samen te kijken naar een oplossing. Daar wij voor uw review niets hadden vernomen van een beschadiging bij of tijdens uw bestelling, komen we graag met een oplossing. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
De laatste levering werd op z'n kant geleverd door het pakjesbedrijf, de pot sigmatex van 10 l liep voro 1/4 Leeg op de straatstenen, reiniging daarvan was een extra probleem
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prachtige verf gekocht en de helft goedkoper dan hetzelfde product bij een bouwmarkt. Wel jammer dat er een deuk in het blik zat, maar verder top service en levering
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat uw ervaring met onze prijzen en producten goed is. Onze welgemeende excuses dat er in het blik een deuk zat. Daar onze vervoerders werken met automatiseringen zoals glijtonnen en kantelingen, kan dit helaas wel eens voorkomen. Fijn dat u verder tevreden bent over onze service en levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Iets fout gegaan met de kleur werd direct opgelost nieuwe verf opgestuurd oude mocht ik houden zonder extra kosten. Super gewoon.
Bedankt voor uw positieve review. Onze welgemeende excuses dat de kleur niet juist is geleverd. We vinden het prettig te horen dat het naar wens is opgelost. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL