Iets fout gegaan met de kleur werd direct opgelost nieuwe verf opgestuurd oude mocht ik houden zonder extra kosten. Super gewoon.
Bedankt voor uw positieve review. Onze welgemeende excuses dat de kleur niet juist is geleverd. We vinden het prettig te horen dat het naar wens is opgelost. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeergoed
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed verpakt
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze service en levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering. Prettig dat uw ervaring met onze prijs/kwaliteitverhouding goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima artikelen en prijs vriendelijk
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
als schilder ben ik content van de service , het enigste wat ik nooit kan vinden is verf op kleur , kan alleen witte erf bestellen
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Wanneer het bij een volgende keer niet lukt, willen we u uiteraard graag helpen om uit te leggen hoe het werkt met onze kleur(en). Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Een pot decorbeits besteld en de volgende dag ontvangen. Super!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
S’avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Goede kwaliteit renovliesbehang en lijm.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. We vinden het prettig te horen dat uw ervaring met onze producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer goed!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. We vinden het prettig te horen dat uw ervaring met onze prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed en zeer tevreden
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. We vinden het prettig te horen dat uw ervaring met onze prijs/kwaliteitverhouding goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Geweldig en snel
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Makkelijk bestellen en snel in huis in de juiste kleur!!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. We vinden het prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede ervaring. Vriendelijk personeel aan de telefoon en de service is echt zoals aangegeven word. Volgende dag in huis.
Fijne website duidelijk en snelle bezorging
zie bovenstaande!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Prettig te horen dat uw ervaring met de prijs/ aanbieding naar wens is geweest. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Kon iets beter,door de klant op de hoogte te houden wanneer een product er niet is.
Bedankt voor uw review. We proberen altijd zo goed en veel mogelijk al onze klanten op de hoogte te houden van de bestelling en of levering. Onze welgemeende excuses dat dit in uw geval niet helemaal is gelukt of is nagekomen. We hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel en keurig geleverd netjes verpakt hele goeie kwaliteit
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Prettig te horen dat uw ervaring met de kwaliteit goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Supersnelle zending. kwaliteitsvolle verf en mooie prijs!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Prettig te horen dat uw ervaring met onze kwaliteit van de producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Vandaag bestelt morgen in huis, verf op kleur laten mengen. Huis zit weer lekker in de verf…we kunnen er weer 7-8 jaar tegen.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Met de bestelling liep er aanvankelijk iets niet helemaal goed, maar dit werd door de klantenservice naar ieders tevredenheid opgelost.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend te horen dat het 2 keer is mis gegaan bij uw bestelling(en). Uiteraard willen wij u tegemoet komen met een passende oplossing. Wij hebben nogmaals contact met u opgenomen. Graag horen we van u. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
1ste pakket waren er 2 van de 3 blikken verf verkeerd geleverd, waarop ik tot grote tevredenheid de volgende dag 2 nieuwe blikken ontving, die door PostNL over het hek gegooid zijn. Blikken verf uitgelopen in de doos, klacht ingediend maar helaas geen enkele reactie. Erg jammer. Het zou een hele goede deal geweest zijn, nu zit ik met blikken verf die uitgelopen zijn en de bodem niet meer recht waardoor je ze niet normaal neer kan zetten.
goed en vlot
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De bestelling kwam op tijd & de kwaliteit is top.
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop en producten goed is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL