Het product was snel in huis en goed verpakt.
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super snelle levering en goedkoper dan elders!Helemaal top
Bedankt voor uw review. Fijn dat uw ervaring met onze webshop en prijzen goed is. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Geen opmerkingen tot nu toe. Ben tevreden over verfonline.
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze service en levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super snelle service en levering.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede website, nette prijs voor de Hermadix buitenbeits en keurig verpakt geleverd!
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en levering. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Verfonline-XL heeft een breed assortiment van verschillende verfsoorten voor diverse doeleinden. De levering is zeer snel en de verf word goed verpakt verzonden.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze webshop en service. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Producten conform. Door PostNL niet af kunnen leveren lekkende emmer muurverf werd per omgaande nageleverd.
Bedankt voor uw positieve reactie. Onze excuses dat er iets mis is gegaan met de levering van een emmer muurverf. Fijn dat u tevreden bent over onze service en oplossing hiervoor. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering goede prijzen
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de prijzen van onze producten. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ruime keuze, zeer schappelijke prijzen, duidelijke communicatie.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze aanbiedingen en service. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering en een goede eerlijke prijs !
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Goed te horen dat u ook tevreden bent met onze prijs/kwaliteit verhouding. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel geleverd wat besteld was. Geen negatieve ervaringen
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Juiste verf en kleur ontvangen.
Beste prijs en goede service.
Heb op sommige artikelen die ik besteld had ruim 1.5 week moeten wachten. Ze hebben wel goed contact gehouden hierover. Prijs technich zijn ze wel goedkoop.
Onze welgemeende excuses dat we het niet tijdig hebben kunnen leveren. We vinden het vervelend voor u dat we dit niet hebben kunnen waarmaken. Wel prettig te horen dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen en zij u telkens op de hoogte hebben gehouden. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Alles goed geregeld en zeer snel in huis!
Fijne ervaring, snelle levering voor lagere prijs als elders
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig te horen dat uw ervaring met onze prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Pakketje werd maar niet bezorgd. Na telefonischeinfo bij verfonline bleek het pakketje bij postnl. kapot was gegaan. Door verfonline goede afhandeling zodat het pakket de volgende dag bezord werd.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend te horen dat het niet tijdig is geleverd, door de reden dat PostNL het pakket heeft moeten vernietigen. Prettig te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
een goede service en een goede terugkoppeling van de levertijd
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Tevreden over snelle levering!
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Scherpe prijs, goede kwaliteit, zeer snelle levering. Een echte aanrader.
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze prijs/kwaliteitverhouding(en) goed is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede kwaliteit verf! Goede levering! Top
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze producten goed is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mijn ervaring is heel goed
snelle levering zelfde kleur
Top verf / mooie glans
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze producten goed is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL