De bestelling voor behang vroeg in de avond gedaan en de volgende dag werd deze al geleverd. Goede kwaliteit behang voor een keurige prijs

Super service

Bestelde verf een dag later ‘s morgens ontvangen scherpste prijs in de markt verfmengcomputer maakt verkeerde kleur volgende dag de goede verf in huis met briefje: Oeps foutje sorry Nogmaals excuses voor het ongemak. Prima service!!

Helemaal goed

Snel bezorg en kleur vast. Meestal een goed deal

Top !

Goede prijs, zeer snel geleverd !

zeer goed

service is heel goed duidelijk en snelle reactie bij eventuele problemen met zending en snel opgelost

Niet op tijd

Bestelling ging retour afzender (zonder het gezien te hebben) volgende ochtend meteen gebeld, zou diezelfde dag weer opnieuw verstuurd worden, Helaas dit was niet het geval. Daardoor konden we het niet meenemen naar onze woonplaats in Frankrijk.

Heel goede ervaring!

Prima klantenservice

Na verkeerde levering werd het heel snel en correct gecorrigeerd. Contact met klantenservice was prima.

Prijs efficiënt en snelle levering

Top ervaring

prima, communicatie mag beter

top service net niet gehaald.

Minder verf dan ik besteld had

2,5 liter had ik besteld maar kreeg minder. Ook al was het niet heel veel, het hoort niet.

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

prima!

super, alles snel geleverd

Snel en goed geleverd

Bestelling geplaatst, volgende dag al in huis. Heb het behang nog niet geplaatst, maar de eerste indruk is goed. De tijd tussen een order plaatsen en afleveren was zeer snel. De volgende werkdag al in huis, netjes verpakt in meerdere pakketten zodat de rollen niet gaan vervormen door het gewicht.

Goede prijs, snelle levering en efficiënt verpakt

Perfect!

Snelle levering goede prijs

Eenvoudig te bestellen. Geen poespas en goede producten

Snelle afhandeling.

Snelle afhandeling. Goede ervaringen met verfonline. Aanrader

Gewenste product snel geleverd

Geen opmerkingen

Conform afspraak

Heldere en snelle communicatie

Snel en goed, geleverd

Makkelijk te bestellen, en te betalen. Smiddags besteld, de dag erna om 10.00 afgeleverd, met de bestelde spullen.

uitstekend zoals altijd

perfect ...ga zo door

Snelle levering. Foutieve levering supersnel ogelost

Prima bedrijf. Correct in woord en daad.

Goede producten tegen scherpe prijs en snel geleverd!

Snelle en correcte levering en goede service tegen goede prijs.

Per abuis niet op kleur gemengd. Na 1 telefoontje dag later nieuwe zending op kleur ontvangen. Retourneren kan kosteloos.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo