Erg tevreden!

Meerdere bestellingen geplaatst afgelopen weken. Goede service en snelle levering. Heb 2 keer een bestelling gehad waar iets niet op voorraad was, netjes mail gehad met de keus om de rest wel alvast te laten bezorgen. Al met al erg tevreden

Onjuiste RAL kleur ontvangen

Onlangs heb ik vier blikken verf op kleur laten leveren echter was er het e.e.a. niet goed gegaan tijdens het mengen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar daar werd mij in eerste instantie mede gedeeld dat het onmogelijk was dat er iets mis zou zijn. Een verf expert heeft op basis van foto’s die ik moest nemen bepaald dat het er niets mis was met mijn verf kleur. Ik was het daar niet mee eens en heb op basis van een kleur waaier aan kunnen tonen dat de kleur onjuist was. Uiteindelijk is er een nieuwe zending verstuurd met je juiste kleur. Al met al toch goed afgehandeld maar wil iedereen als tip mee geven de verf op kleur te controleren bij binnenkomst dat scheelt een hoop trammelant achteraf.

prima snelle levering

Prima verzorgde en snelle levering van de bestelde producten

Keurig verzorgd en verstuurd.

Snel in huis.

Goed geholpen.

Het bestelde artikel was in het begin niet leverbaar. Verfonline hield mij zeer correct op de hoogte van de leverdatum.

Deze keer net niet.

De bestelling kwam optijd, geen probleem. Echter een nalevering zit er aan te komen. Niet verwacht !! kan dus gebeuren. Dit probleem ligt aan de leverancier. Ik heb hier vaker mee te maken in mijn beroep. Prijzen worden opgeschroefd. Een tekort aan grondstoffen zou de reden zijn. Geloof ik wel. Afwachten op de 2e levering. Fijne dag Ronie

Kortingscode en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar.

excellent product

Great product. delivered before time expected. Online price is better than most shops

staat allemaal goed omschreven goede mail verkeer en snel inhuis

Snel bezorgd

Snelle bezorging voor een prima prijs mijn artikel verkregen

Prima.Snelle levering.

Volgende keer weer.

Netjes en snel geleverd

De levering was netjes en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie verf en goed geholpen toen er iets mis is gegaan tijdens de bezorging. Super winkel, zal er zeker terug komen en het aanraden!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering voor een zeer aanvaardbare prijs

Super service snel geleverd

Super service snel geleverd goed verpakt. Ook de RAL kleuren.

Super snelle levering !

Avond tevoren besteld, volgende dag geleverd. Wel in eerste gebeld omdat de website aangaf “ verf door Corona niet te leveren “ was echter gewoon te leveren

Goedkoopste met snelle levering

Makkelijke kleurkeuze, snelle levering en goedkoopste met verfvoorraad!

Snelle levering en goede prijs!

Prima service: correct en vrij snel geleverd zoals beloofd

Goede ervaring met de service, het gemak van online bestellen en betalen, de gerespecteerde leveringstermijn, de kwaliteit van de Wijzonol dekkende tuinbeits in aangemaakte ral kleuren, enz.. Prijs/kwaliteit voldoet de Wijzonol dekkende beits aan mijn verwachtingen. Ik beveel Verfonline-XL dus absoluut aan: een tevreden Belgische klant.

Geweldig, ‘s middags besteld en de volgende dag keurig op tijd afgeleverd.

Zeer goed. Ik ben reeds jaren klant bij Verfonline-XL en ben nog nooit teleurgesteld.

Keurige levering

Besteld, snel bezorgd en keurig netjes benaderd.

Klantenservice OK. Webwinkel e heer kan beter.

Er was geen melding, dat artikelen op de website niet op voorraad waren, wat tot een langere levertijd leidde. Uiteindelijk wel naar tevredenheid afgehandeld.

Snelle en nette levering

Mijn bestelling werd de volgende dag netjes geleverd. (Mengvorm) Met aandacht verpakt. Prima service.

Producten correct geleverd

Magalhaesweg 8