Meerdere bestellingen geplaatst afgelopen weken. Goede service en snelle levering. Heb 2 keer een bestelling gehad waar iets niet op voorraad was, netjes mail gehad met de keus om de rest wel alvast te laten bezorgen. Al met al erg tevreden
Bedankt voor uw positieve review, Onze excuses dat bij beide bestelling niet alles voorradig was. We zijn blij dat u toch tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Onlangs heb ik vier blikken verf op kleur laten leveren echter was er het e.e.a. niet goed gegaan tijdens het mengen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar daar werd mij in eerste instantie mede gedeeld dat het onmogelijk was dat er iets mis zou zijn. Een verf expert heeft op basis van foto’s die ik moest nemen bepaald dat het er niets mis was met mijn verf kleur. Ik was het daar niet mee eens en heb op basis van een kleur waaier aan kunnen tonen dat de kleur onjuist was. Uiteindelijk is er een nieuwe zending verstuurd met je juiste kleur. Al met al toch goed afgehandeld maar wil iedereen als tip mee geven de verf op kleur te controleren bij binnenkomst dat scheelt een hoop trammelant achteraf.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te horen dat er van alles mis is gegaan met uw bestelling. We nemen gelijk even contact met u op om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
Onlangs heb ik vier blikken verf op kleur laten leveren RAL 7047. Alle vier de blikken zijn onjuist van kleur á 50€ per blik. Ik heb contact gehad met de klantenservice die op basis van foto’s concludeerde dat ik de juiste kleur ontvangen had. Ik liet het er niet bij zitten en heb een RAL kleuren waaier aangeschaft op de kleur zelf te vergelijken. Uiteindelijk gaf de klantenservice toe dat er inderdaad iets verkeerd wat gegaan met mengen. Zij zijn mij tegemoet gekomen met wel één pot verf in de juiste kleur, terwijl er vier onjuist zijn. Dus ik heb nu 200€ besteed voor één pot verf in de juiste kleur. Duur potje verf, is ’t niet……
Prima verzorgde en snelle levering van de bestelde producten
Bedankt voor uw positieve bericht en review We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel in huis.
We zijn blij te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen en willen u bedanken voor het plaatsen van een review. Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Het bestelde artikel was in het begin niet leverbaar. Verfonline hield mij zeer correct op de hoogte van de leverdatum.
Bedankt voor het plaatsen van een positieve review We zijn blij dat u onze onze service goed beoordeeld. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De bestelling kwam optijd, geen probleem. Echter een nalevering zit er aan te komen. Niet verwacht !! kan dus gebeuren. Dit probleem ligt aan de leverancier. Ik heb hier vaker mee te maken in mijn beroep. Prijzen worden opgeschroefd. Een tekort aan grondstoffen zou de reden zijn. Geloof ik wel. Afwachten op de 2e levering. Fijne dag Ronie
Bedankt voor het plaatsen van een review, Wat jammer dat we niet uw volledige bestelling in een zending konden versturen, excuses hiervoor. We hopen dat u inmiddels alles heeft mogen ontvangen. Mocht dit niet zo zijn zou u ons dan een mail willen sturen met uw ordernummer dan kijjken we het graag voor u na. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het plaatsen van een review, We zijn blij te horen dat u onze service goed beoordeeld. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Great product. delivered before time expected. Online price is better than most shops
Thank you for your review. We are glad you recommend our service and you are happy with our webshop prices. Hopefully you will place an order with us again in the future. Kind regards, Team Verfonline-XL
staat allemaal goed omschreven goede mail verkeer en snel inhuis
Snelle bezorging voor een prima prijs mijn artikel verkregen
Bedankt voor het plaatsen van een bericht! We zijn blij te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen en u tevreden bent over onze prijzen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Volgende keer weer.
Bedankt voor uw positieve bericht. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en u hierdoor nogmaals gaat bestellen! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De levering was netjes en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het plaatsen van een bericht! We zijn blij te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mooie verf en goed geholpen toen er iets mis is gegaan tijdens de bezorging. Super winkel, zal er zeker terug komen en het aanraden!
Bedankt voor uw positieve bericht. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service ondanks dat er tijdens het leveren van uw bestelling iets mis is gegaan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle en correcte levering voor een zeer aanvaardbare prijs
Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de prijzen van onze producten. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super service snel geleverd goed verpakt. Ook de RAL kleuren.
Bedankt voor het plaatsen van een review! We zijn blij te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen en u tevreden bent over de producten Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Avond tevoren besteld, volgende dag geleverd. Wel in eerste gebeld omdat de website aangaf “ verf door Corona niet te leveren “ was echter gewoon te leveren
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Makkelijke kleurkeuze, snelle levering en goedkoopste met verfvoorraad!
Bedankt voor uw beoordeling Fijn dat u de producten gemakkelijk heeft kunnen bestellen via onze webshop. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering en goede prijs!
Goede ervaring met de service, het gemak van online bestellen en betalen, de gerespecteerde leveringstermijn, de kwaliteit van de Wijzonol dekkende tuinbeits in aangemaakte ral kleuren, enz.. Prijs/kwaliteit voldoet de Wijzonol dekkende beits aan mijn verwachtingen. Ik beveel Verfonline-XL dus absoluut aan: een tevreden Belgische klant.
Bedankt voor uw ontzettend positieve review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de producten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer goed. Ik ben reeds jaren klant bij Verfonline-XL en ben nog nooit teleurgesteld.
Wat goed te horen dat u vaker bij ons besteld en u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw positieve review. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Besteld, snel bezorgd en keurig netjes benaderd.
Bedankt voor uw reactie. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en uw bestelling snel en correct is geleverd Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Er was geen melding, dat artikelen op de website niet op voorraad waren, wat tot een langere levertijd leidde. Uiteindelijk wel naar tevredenheid afgehandeld.
Bedankt voor uw review. Excuses dat wij uw bestelde product niet voorradig hadden en u hier langer op heeft moeten wachten. We zijn blij dat u onze service wel als prettig heeft ervaren. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mijn bestelling werd de volgende dag netjes geleverd. (Mengvorm) Met aandacht verpakt. Prima service.
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en uw bestelling snel en correct bij u is geleverd. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Producten correct geleverd
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat uw bestelling snel en correct bij u is geleverd. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL