Ik had snel verf op kleur nodig om mijn trap te schilderen. Eenvoudig te bestellen en de volgende dag geleverd.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Vlotte en perfecte levering van alle potten. Levering de volgende dag.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. We zijn blij dat bij u alles naar wens is geweest. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering.
Naar aanleiding van uw bericht, hebben we direct contact met u opgenomen. Waarin we zeker een passende oplossing hebben geboden en u de situatie rondom dit hebben uitgelegd. We hopen dat het voor u wat duidelijker is. Onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
Ongevraagd is er een blik verstuurd waarvan de deksel al afgeplakt was vanwege schade. Het was net of er met een bijl op geslagen was. Zowel deksel als blik waren beschadigd. Ik heb toch mijn best moeten doen om het blik weer fatsoenlijk sluitend te krijgen. De levering was verder prima volgens afspraak verlopen. Ik mag hopen dat dit niet bij iedere levering gebeurd en daarom geef ik wel een aanbeveling.
Super snelle en correcte levering top top
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Dit was voor ons de eerste keer maar een snellen levering en een goede servies. Ik ben er blij mee.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering en service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede prijs en snel geleverd
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding en levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Tevreden
Verf was niet voorradig, keurige mail met uitleg en alsnog snel binnen!
Bedankt voor uw review. We proberen al onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de bestelling. Fijn te horen dat bij u alles naar wens is geweest en u tevreden bent over de snelle levering en onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super tevreden, Super snelle bezorging
Na de vervelende handelingen van PostNL hebben jullie het probleem netjes opgelosten
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we het voor u allemaal naar wens en netjes hebben opgelost. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
het is netjes afgeleverd volgens afspraak
Volgende dag geleverd, is ook wat jullie doen.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering en onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Scherpe prijs en snelle levering.
De verf was van zéér goede kwaliteit, mooie kleur!
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij zijn altijd blij als onze klanten tevreden zijn over het product en al helemaal als ook nog uw gewenste kleur naar tevredenheid is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Proffesioneler kan het niet
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering en service. Wat een mooie woorden, vinden het fijn dat het voor u niet beter kan. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel en goed
Bedankt voor uw review. Fijn dat voor u alles naar wens is geweest. We vinden het altijd enorm prettig dat alles naar wens en zo goed als mogelijk verloopt. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede prijs snelle levering goed verpakt
Kan niet beter.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. We zijn altijd enorm enthousiast over zulk mooi feedback. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Behang is echt sterk, alles makkelijk aangebracht. Had ook 10 kg lijm bij genomen, iets meer dan de helft is gebruikt, heb nog over voor een andere muur. Lijm is best dik dus heb het eerst met dikke kwast aangebracht en daarna met een brede spatel gelijk gemaakt,werkt goed. Droogt niet snel maar plakt erg goed.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering en service. Dat alles voor u naar wens is geweest, maakt ons uiteraard blij. Fijn te horen dat u ook blij bent met en over de producten. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima service Goede kwaliteit
Snel geleverd zoals beloofd op site!