Voor herhaling vatbaar !!!
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel geleverd.
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima klanten service, het product was niet voorradig direct een mail gehad met eventueel een alternatief product,
Bedankt voor uw positieve reactie. Goed te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze klantenservice. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Aanrader, snel de juiste spullen in huis!
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bij bezorging een van de emmer verf was gebroken maar klantenservice heeft ons heel netjes geholpen en nieuwe verf was volgende dag al binnen Bedankt
Bedankt voor uw positieve review. Vinden het erg vervelend dat er schade is ontstaan tijdens het vervoeren van uw bestelling en zijn blij dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor reactie! Goed te horen dat u tevreden bent over uw bestelling! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Geen klachten
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat uw bestelling naar tevredenheid is verlopen! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering goed te volgen
Bedankt voor reactie! Goed te horen dat u bestelling snel geleverd is! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Wijzenol nummers netjes omgezet naar Sigma voor een heel nette prijs.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en u naar tevredenheid bent geholpen! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De bestelling is keurig en tijdig geleverd.
Bedankt voor uw reactie. We zijn blij dat uw bestelling snel en in goede staat is geleverd en dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Eerst verkeerde kleur geleverd, daarna juiste kleur maar met on-uitroerbare brokjes erin. In een waard waardeloos. Geen Sikkens pur finish high gloss bestellen hier.
Bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend dat het product niet naar wens is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor. We zien wel dat we inmiddels al contact hebben gehad en er al een oplossing geboden. We hopen u toch in de toekomst nog van dienst te mogen zijn met een betere ervaring. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Slecht!! De 3 verf blikken waren dicht getapte om de verf er in te houden. De blikken waren gedeukt en bleven niet eens rechtop staan!
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw bestelling beschadigd is geleverd. Graag helpen we u verder. We nemen contact met u op zodat we een passende oplossing aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Binnen 24 uur had ik de verf binnen. Professionele kwaliteit voor een prima prijs. Ik raad Verfonline-XL aan iedereen aan!
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering, snel beantwoorden van vragen, snelle oplossing in gevel van problemen.
Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle en correcte levering tegen prima prijs
Bedankt voor uw review Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze prijzen en de levering van uw bestelling goed is verlopen! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
snel geleverd duidelijke bezorging prima prijs
Bedankt voor uw positieve review Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering.
Bedankt voor uw reactie. Fijn te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is geleverd. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Korte levertijd, goed verpakt aan huis geleverd
Bij vragen wordt er nagebeld en snel geleverd
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. We zijn blij dat uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer snelle levering tegen zeer aantrekkelijke prijzen
Bedankt voor uw positieve review. Goed te horen dat uw tevreden bent over onze prijzen en de levering van uw bestelling. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Als ik straks buiten verf nodig heb, ga ik hier weer bestellen!
Bedankt voor uw reactie. Goed te horen dat uw tevreden bent over onze producten Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Voortaan bestel ik hier mijn verf. Goede prijzen en snelle levering.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze prijzen en service en goed te horen dat u vaker bij ons gaat bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super snel
Bedankt voor uw reactie. Fijn te horen dat u de bestelling snel binnen had. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel geleverd en precies zoals ik besteld had. Prima leverancier.
Bedankt voor uw reactie. Goed te horen dat uw tevreden bent over onze levering en service. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL