Scherpe prijs en snelle levering. Alles netjes ingepakt.
Bedankt voor uw positieve reactie. Goed te horen dat u bestelling snel en goed verpakt is geleverd. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Behang en lijm besteld, helaas was de bus lijm kapot gegaan tijdens transport, volgende dag gelijk een nieuwe gekregen.
Bedankt voor uw positieve review Wat vervelend dat uw bestelling beschadigd was geleverd en wat fijn te horen dat het wel snel en correct is opgelost. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Voor het eerst hier materiaal besteld. Kreeg snel antwoord dat het pakket onderweg was.
Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn te horen dat uw bestelling snel is bezorgd. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Er was een verkeerde kleur verstuurd, Is goed op gelost zonder extra kosten de goede kleur geleverd . Goede service
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat er een verkeerde kleur geleverd is. We zijn blij te horen dat het goed is opgelost en u alsnog tevreden bent over onze service. We hopen u nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goeie site, met de zoekfunctie altijd snel en makkelijk gevonden wat ik zoek en snel bezorgd. Ideaal!
Bedankt voor uw goede review. Wat fijn dat u tevreden bent met onze website en dat uw bestelling snel en correct is bezorgd.. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
na info via de klantenservice voor enkele vragen, de verf bestelt
Bedankt voor reactie. Wat fijn dat u tevreden bent met onze klantenservice. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Weinig woorden, gewoon top
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Er was wat fout gegaan met de aflevering, maar zeer snel opgelost. Top.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat ondanks er iets mis is gegaan u tevreden bent met onze producten en service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
als je weet wat je hebben wilt dan is het zo besteld en word de volgende dag al geleverd. Top
Bedankt voor uw reactie. Goed te horen dat u de bestelling makkelijk heeft kunnen plaatsen en deze snel geleverd is. Mocht u in de toekomst nog willen bestellen en u advies wilt kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw reactie. Goed te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
dit is de eerste bestelling van mij wat ik had gevraagd werd mij toegezonden en keurig verzorgd.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat de producten snel geleverd zijn. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
In korte tijd meerdere keren besteld (bleek niet genoeg te hebben besteld zelf). Alle keren de volgende dag in huis? Goed verpakt en goeie kwaliteit. Erg blij met de specifieke verf, heeft mijn eindexamenproject een stap omhoog geholpen!
Dank voor uw reactie. Wat fijn dat u tevreden bent over onze producten en dat ze snel bij u geleverd zijn. Fijn te horen dat de producten bij uw examenproject hebben geholpen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestelling snel en in goede orde ontvangen.
Heel erg bedankt voor uw goede review Wat fijn dat u snel en correct is geleverd. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Dank voor uw review. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Overzichtelijke website, snelle en zonder problemen geleverd.
Dank voor uw reactie. Wat fijn dat u tevreden bent over onze site en dat de producten snel geleverd zijn. We waarderen het dat u hierover een positieve review heeft achter gelaten. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Door de snelle levering kon ik doorgaan met de klus in en rondom huis. Materialen van goede kwaliteit en voorradig. Veel bouwmarkten kunnen deze kwaliteit niet leveren.
Bedankt voor uw positieve woorden. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze producten. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
informatie op site overzichtelijk en duidelijk. interessante prijs en snelle levering
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat voor u alles zo naar wens is geweest. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Alles op tijd geleverd. En goed ingepakt.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering en service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestellen gaat eenvoudig en de levering gaat ook snel. Gewoon prima!
Bedankt voor uw review en prachtige cijfer. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Kiezen, bestellen, betalen en een dag later spullen in huis. Top
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat uw spullen snel en succesvol zijn geleverd. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mijn bestelling snel in huis, netjes ingepakt. Goede prijs/kwaliteit! Zeker voor herhaling waard.
Bedankt voor uw review en mooie woorden. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de levering en prijs/kwaliteitverhouding. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Keurig geleverd,alleen is er geen roerstaaf meegeleverd
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat alles netjes is bezorgd en snel is gegaan. Onze excuses dat er geen roerstokjes zijn meegeleverd. Dit gaan we zeker doorgeven, want dit is normaliter wel de bedoeling. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Kleurenwaaier snel geleverd.
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat uw kleurenwaaier snel is geleverd. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ga er meer bestellen. Goede prijs kwaliteit
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en prijs/kwaliteit verhouding. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL