Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering. Alles netjes ingepakt.

Behang en lijm besteld, helaas was de bus lijm kapot gegaan tijdens transport, volgende dag gelijk een nieuwe gekregen.

Voor het eerst hier materiaal besteld. Kreeg snel antwoord dat het pakket onderweg was.

is goed

Er was een verkeerde kleur verstuurd, Is goed op gelost zonder extra kosten de goede kleur geleverd . Goede service

Perfect!

Goeie site, met de zoekfunctie altijd snel en makkelijk gevonden wat ik zoek en snel bezorgd. Ideaal!

goed en snel geleverd

na info via de klantenservice voor enkele vragen, de verf bestelt

Gewoon goed

Weinig woorden, gewoon top

Service

Er was wat fout gegaan met de aflevering, maar zeer snel opgelost. Top.

snel gevonden, snel geleverd

als je weet wat je hebben wilt dan is het zo besteld en word de volgende dag al geleverd. Top

keurig geregeld

dit is de eerste bestelling van mij wat ik had gevraagd werd mij toegezonden en keurig verzorgd.

Snel goed en makkelijk

In korte tijd meerdere keren besteld (bleek niet genoeg te hebben besteld zelf). Alle keren de volgende dag in huis? Goed verpakt en goeie kwaliteit. Erg blij met de specifieke verf, heeft mijn eindexamenproject een stap omhoog geholpen!

Bestelling snel en in goede orde ontvangen.

Bestelling snel en in goede orde ontvangen.

Netjes bezorgd

Overzichtelijke website, snelle en zonder problemen geleverd.

Overzichtelijke website, snelle en zonder problemen geleverd.

Snelle service en prima assortiment

Door de snelle levering kon ik doorgaan met de klus in en rondom huis. Materialen van goede kwaliteit en voorradig. Veel bouwmarkten kunnen deze kwaliteit niet leveren.

goede informatie en snelle levering

informatie op site overzichtelijk en duidelijk. interessante prijs en snelle levering

Goede service.

Alles op tijd geleverd. En goed ingepakt.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Bestellen gaat eenvoudig en de levering gaat ook snel. Gewoon prima!

Snel en correct

Kiezen, bestellen, betalen en een dag later spullen in huis. Top

Goed!

Mijn bestelling snel in huis, netjes ingepakt. Goede prijs/kwaliteit! Zeker voor herhaling waard.

Keurig geleverd,alleen is er geen roerstaaf meegeleverd

juiste levering

Kleurenwaaier snel geleverd.

Keurige levering goed verpakt super

Ga er meer bestellen. Goede prijs kwaliteit

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo