Lekker snel geleverd en goed geprijsde verf

Zeer snelle levering en heel scherpe prijs ! Zeer tevreden

Zeer snelle levering en heel scherpe prijs! Zeer tevreden

Niet al te best

Bestelling is in eerste instantie niet op voorraad, als 2e wordt de bestelling maar half geleverd en hoor je verder niets. Na geïnformeerd te hebben wordt de rest van de bestelling nagezonden maar deze klopt ook niet, er is verf besteld maar er wordt behanglijm geleverd. Bestelling stopgezet en ergens anders gaan kopen.

Verf besteld, nog niet nodig, snelle levering, goede prijs

Vooruitlopend op mijn bestelling contact opgenomen met KS. Achteraf bleek ik toch een product ontvangen te hebben dat niet aan de “besproken” verwachting voldeed. Toen ik hierop reageerde werd dit product zonder aandringen teruggenomen en er werd een alternatief (dat wel aan mijn verwachting zou voldoen) voorgesteld. Wat mij betreft Top Service!

uitstekend!

Zeer snelle en correcte levering

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Mijn potten verf waren heel snel geleverd aan een onklopbare prijs. Er was echter één pot met verkeerde kleur geleverd, kan gebeuren. Na contact met de klantenservice werd de juiste pot meteen opgestuurd en de volgende dag al geleverd, de verkeerde pot kon ik kosteloos retour sturen.

Super snel

Snelle levering Goed product Lage prijs

Goede service snelle levering

Snel besteld. En snel geleverd

Prima, maar wel wat vertraagd geleverd

Verf besteld en dat is netjes geleverd, maar wel later dan beloofd, omdat het eerst nog uit een andere vestiging moest komen. Dat hoeft niet een probleem te zijn, maar in dat geval zou het een idee kunnen zijn de klant even een berichtje daarover te sturen. Toen ik er zelf achteraan ging had ik wel snel antwoord. Dus al met al ben ik wel tevreden

Goed geleverd, 1 artikel door mij fout besteld. Soepel opgelost en snel terugbetaald.

Als hierboven

snel geleverd

Nagekomen wat afgesproken was.

Fijne site waar alles gemakkelijk te vinden is. De verf was heel goed en netjes verpakt. Bezorging ging ook conform afspraak!

Gewoon netjes verpakt en snelle levering

Keurig afgehandeld en alles op kleur zoals besteld. Goede prijs. Volgende bestelling weer op komst

Niet de kleur die ik wou

Wij hebben een kleurencode voor een oud roze van een ander merk ingegeven en hebben een zalmroze pot gekregen.. ik weet niet wat er is misgegaan maar dit is dus niet de kleur die ik wou. We kunnen deze helaas niet terug sturen dus geld in de vuilbak. Heel jammer.

Snel geleverd met een goed advies

Snel geleverd met een goed advies

Snel, goed verpakt

Duidelijke site, betrouwbaar, snelle levering!

Ik moet nog beginnen met verven maar ik heb de juiste verf binnen, snel en voor een goede prijs..

Duidelijke site en een vlotte afhandeling

Duidelijke site en een vlotte afhandeling

Zeer goede communicatie, zeer snelle en verzorgde levering!

Ook al waren al onze bestelde producten niet op voorraad werd hier zeer duidelijk over gecommuniceerd. De voorradige producten werden onmiddellijk geleverd met de vermelding dat de andere zouden volgen zodra deze op voorraad waren. Slechts enkele dagen later werden ook deze afgeleverd wederom in een zeer degelijke verpakking. Voor ons een positieve ervaring en wij zullen ook in de toekomst onze verf terug hier bestellen. Mvg Johan

Goede klantenservice

Product was helaas niet meer op voorraad waardoor bezorgen veel vertraging zou oplopen. Klantenservice is hier netjes mee om gegaan. Ik kon de bestelling annuleren omdat ik niet zo lang wilde wachten. Goede service.

snelle goede levering

goede site en prijs

Goede service, snelle levering.

Snelle levering.

Goed geïnformeerd en snel geleverd

Graag bestel ik hier weer , snelle mail reacties , conforme snelle levering . Top !! Een 10 van mij

Top geregeld

Magalhaesweg 8