snel en correct

zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het product

Prima verf,snelle levering.

Goede en duidelijke website. Prima verf.

De eerste keer de verkeerde spachtelputz de tweede emmer wel ok.

Ik kreeg de doos met een emmer spachtelputz netjes thuisbezorgd. De volgende dag wilde ik de spachtelputz gaan verwerken, maar bij het openen van de doos bleek dat het niet de spachtelputz was die ik besteld had. Bellen met verfonline is geen optie, dus dan maar een mailtje gestuurd met de klacht, vrij snel kreeg ik een mailtje terug, of ik foto's van de emmer kon sturen. Weer snel een mailtje terug, dat ze een nieuwe emmer gingen sturen, maar dat deze pas maandagavond bezorgd kon worden. Jammer want ik had in het weekend het spul willen verwerken. Ik kreeg wel een antwoordnummer voor het terugsturen van de foute emmer, dat gelukkig wel. Vervelende misser, maar uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Prima en gemakkelijk

goede website en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt

Goede snelle levering

Goede snelle levering top

Goede snelle levering

Geen goede communicatie

Ik had verf besteld op de site staat binnen 4 werkdagen geleverd maar kan vertraagt zijn door post nl . Na 7 dagen zelf gebeld Verf was helaas niet op voorraad komt vanmiddag binnen dan gaat het gelijk op de post weer 7 dagen later gebeld wat blijkt het was toch niet binnen gekomen en wanneer wel geen idee er word navraag gedaan ik krijg mail het komt morgen of overmorgen binnen dan gaat het gelijk op de post 5 dagen later eindelijk in huis na ruim 3 weken Helaas krijg je dan ook nog een gedeukt blik En ook niet eens de moeite gedaan om een roerhoutje toe te voegen . En ook geen moeite om excuus te maken jammer . Volgende bestelling bij verf online gedaan daar kunnen jullie een voorbeeld aannemen De verf binnen 2 dagen in huis de verpakking is reclame en kan je als pas op de verf is nat gebruiken de blikken zijn verzegeld je mag een kleinigheidje uitzoeken bij bestellen gratis verzending en roerhoutjes en een briefje erbij is alles naar wens neem anders contact op zo kan het ook

Blind heb ik bij verfonline besteld en ben super tevreden. Ga zeker vaker hier bestellen!

goede kwaliteit en goede prijs

Heel lang wachten op bestelling

Ik heb ruim 2 weken gewacht op mijn bestelling

Tevreden niks op aan te merken

Ik kreeg meer liters dan gevraagd misschien waren de potten van 2,1/2 l op en kreeg ik 3 van 1 l dankuwel super

Snelle service! Top!

Altijd goed

En snel geleverd

Ik had verfonline gemaild omdat mijn bestelling niet compleet was. Telefonisch waren ze moeilijk te bereiken namelijk, Dit stond ook vermeld op hun website. Binnen enkele dagen is mijn product opgestuurd en was de bestelling alsnog compleet.

top

top

Snel en efficiënt

Topproducten

Helemaal goed

Zowel product, verpakking, levertijd en communicatie goed!

Gewoon goed: snel, betrouwbaar

Gewoon snel en betrouwbaar

Goede overzichtelijke product informatie op site. Vlotte afhandeling bestelling.

Prima!!

Direct geleverd. Goed advies en service.

Prima adres voor verf. Goede prijs.

Redelijk

Had 4 blikken verf besteld ruim €200,- Deze zaten alle 4 helemaal gedeukt in de verpakking. Zal wel tijdens transport gebeurt zijn. Mijn advies beter verpakken. Wel snel geleverd, top.

Vlotte levering

Is er een mogelijkheid om te zorgen dat de mailtjes met info niet in Spam terecht komen? Ik weet niet of de verzender daar invloed op heeft. Het had tot gevolg dat ik alle info over de levering mistte. Verder geen problemen; alles kwam vlot.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo