Snel en goed geleverd.

Goede prijzen

Goede snelle service

Alles super verzorgd geleverd, zeer snel

Lange levertijd

Verf aanbieden op hun site en dan als je besteld EN BETAALD hebt niet kunnen leveren met als excuus dat het bij de leverancier fout zit, uiteindelijk naar bijna 2 weken de verf ontvangen, helaas volgende keer naar een ander

We tevreden.

Eerste zending niet goed gegaan, maar zonder problemen opnieuw geleverd.

Was goed

Mijn ervaring is goed. Alleen de blikken verf waren helemaal gedeukt dus daar was ik dan niet zo blij. Maar wel perfecte verf

GOED

PRIMA

Maar ik vond het geen prettige verf om mee te verven. Smeert niet prettig uit. En om het dekkend te krijgen moest ik toch 3 keer er over heen. Daarbij vind ik de verf erg duur.. Ik heb goedkopere verf gebruikt die wel in 1 keer dekte en beter uitsmeerde. Voordeel is wel dat het snel droog is.

Snelle levering en goed product

vlotte levering

Vlotte levering

Makkelijk bestellen, prompte behandeling van de order op kleur en snelle levering. Verpakking keurig op orde met zekering op losraken deksel.

Trage levering en slechte informatie

Op de website wordt aangegeven dat ze snel leveren, levering binnen één dag. Woensdag ochtend een bestelling geplaatst en na 3 dagen de zending nog niet ontvangen laat staan een verzend bevestiging.

Beloofde levertijd wordt niet nagekomen

Het produkt wordt geadverteerd met 1 werkdag levertijd, voor mij een reden om juist hier te bestellen. Na betaling blijkt dit opeens 2-3 dagen te zijn. Na een week niets ontvangen maar eens gebeld en de levering was nog niet eens verzonden! Daarna gelukkig snel en vriendelijk afgehandeld. Maar bij een zo algemeen on- en offline verkrijgbaar produkt kan je alleen opvallen als je in snelheid of prijs beter presteert dan de concurrent.

Snelle levering. Goede prijs.

Had zondag besteld en belde dinsdag wanneer bestelling geleverd zou worden aangezien er bij status bestelling niks vermeld werd. Heel vriendelijk te woord gestaan en doorverbonden met Sven die mij verzekerde dat bestelling diezelfde dag geleverd zou worden omdat hij bestelling zelf naar expediteur had gebracht. Hier is men dus nog klantvriendelijk en is de klant geen nummer. Echt een aanrader.

Prima.

Afspraak is afspraak

Slecht

Geen oplossing bij het kopen van zeer slechte verf terwijl de website anders beweerd.

Alles naar wens

Renovatievlies en lijm besteld met een paar kwasten. Tevreden over de snelheid van levering en daarnaast zit alles er nu tegenaan en nog steeds meer dan tevreden.

Good Value products with good service.

I bought Sigma paints, I found the best price here, I had a few questions, when I called the questions were answered in a friendly and professional manner, although the wait time to get through was a bit too long ;-)

Rambo beits besteld. Snelle levering ! Product als beschreven

vef is keurig op tijd geleverd.

verf goed

flinke duts in de deksel beter beschermen de volgende keer

mijn ervaring omschrijf ik als volgd

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo