Snelle levering en een goede prijs

Alles was prima geregeld!

Snelle levering, tijdig bericht over de voortgang. Het is de eerste keer dat ik hier wat bestel,en ben dik tevreden!

Efficiënt en klanthgericht

Mijn bestelling was door PostNL volledig foutgelopen. Dit werd door Verfonline-Xl binnen de 48 helemaal rechtgezet. Fijne, heldere communicatie en snelle afwerking. Uiterst tevreden

Nvt

door Post NL is bestelling niet volgens afspraak afgeleverd, dit is direct opgepakt door Verfonline

Onze bestelling bleef eerst hangen doordat bij Verfonline de verf niet was aangeboden aan Post NL. Dit werd snel hersteld na ons telefoontje alleen daarna bleef Post NL in gebreke, we kregen wel steeds excuses dat de aflevering door Post NL vertraagd was maar daar bleef het bij. Met jullie gebeld en vandaag ontvingen wij bericht dat de bestelling opnieuw geleverd wordt daar deze bij Post NL zwaar beschadigd is aangetroffen. We zijn benieuwd wanneer de verf nu komt, maar jullie service om dit op te lossen is tot nu toe uitstekend. we hebben er vertrouwen in dat een dezer dagen de verf komt.

Prima vakkundig advies en correcte verwerking. Ik ben zeer tevreden. Toppie

Mijn mail wordt keurig en snel beantwoord. Bestelling wordt snel geleverd. Top

Snelle levering, keurig verpakt. Bueno, zoals de Spanjaarden zeggen.

Ruime keuze

Simpel bestellen, snel geleverd.

Snel bezorgd

Voor de 2e keer hier besteld de coating voor behang achter de kookplaat en aanrecht. Super spul Nu in de hal op het behang ivm zwartgestreept van tas en niet netjes eraf kunnen krijgen Opnieuw gewit en spul erover hopelijk werkt het ook daarvoor heel goed om zonder vlekken het weg te poetsen

Verkeerde kleur verf gebruikt

Mijn fout, maar kwam ook omdat de Ralkleur niet vermeld stond. Ik bestelde traplak van Sigma. Op site staat dan 'wit' Ik veronderstelde dat dit ral9010 was, maar blijkt niet zo te wezen. Helaas pot open gemaakt en al gebruikt. Nu het droog is, is dit witter dan de lak op de trap wat wel 9010 is. Ik denk dat er ral9003 in zit, jammer dat dat er niet bij stond....kost me wel 110 euro... Foutje bedankt...

Snel, prima prijs

Snel Geleverd zoals verwacht en aangeven, goed verpakt, prijs is fair.. bestel zeker weer.

levering snel en goed

Prima ervaring

Prima ervaring, uitgebreid assoriment en snel geleverd.

Fijn totaalpakket kunnen bestellen voor het opknappen van mijn woning. Duidelijke omschrijving van de producten. Snel en goed geleverd.

Producten

Ruime sortering van vulmiddelen en goede vlotte levering.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Makkelijk en goed

Alweer een bestelling geplaats bij Verfonline-XL, en weer top verzorgt. Ook over de foutief geproduceerde kleur, geen probleem en de volgende dag de juist in huis, met het verzoek of ik de verkeerde bussen op een milieu verantwoorde manier af wilde voeren. Dat is gewoon meedenken met de klant. Een bedrijf dat je ontzorgt daar houd ik van

Top online winkel..alles netjes verpakt aangeleverd gekregen

Keurig netjes en op tijd geleverd

super

snelle levering product oke

Zeer tevreden was erg snel binnen . Goede service

Snelle en netjes afgeleverde bestelling

Prima ervaring met Verfonline

Slechte ervaring met de levering

Nee zelf twee keer gebeld te hebben met verf online nog steeds niks binnen gekregen vorige week werd er door een medewerker verteld dat het na PostNL was verzonden en ik kreeg een Track en Trace code maar nog steeds niks binnen en nog steeds niks bekend nergens echt teleurstellend

Supersnelle levering

Supersnelle levering, prima product