Week moeten wachten en verkeerd product

Na bijna een week gewacht te hebben voordat het product überhaupt verzonden was (verzending zou binnen 1 werkdag zijn) geprobeerd contact op te nemen. Telefonisch niet bereikbaar. Drie keer 15 min de wacht gestaan, geen gehoor. Op dag 7 komt een VERKEERD product binnen. Weer geprobeerd contact op te nemen, weer niet bereikbaar. Heb inmiddels elders een vervangend product besteld, zelfde dag nog in huis. Hier gewoon niet bestellen!

Zeer goede kwaliteit

Alleen de levering mag wel iets sneller.

tevreden met een snelle levering

goede verf met duidelijke omschrijving op de site

Alles netjes ontvangen.

De verf en toebehoren netjes verpakt ontvangen.

Bestellen zonder probleem

Snelle afhandeling/toezending van bestelling. Geweldig.

Eigenwijs niet klantvriendelijk!

Verf in kleur besteld! Krijg witte verf, betaal voor gekleurd! Bel op krijg te horen dat ik geen kleurnummer heb ingevuld! Waarom betaal ik dan wel voor gekleurd? Ze zou een nieuwe opsturen, ik geef de verfkleur door met een kleurnummer. Krijg ik mail zonder kleurnummer Mail nogmaals terug met kleurnummer, dat bestond niet zij de dame! Ik heb hier van die verf in 3 tinten! Uiteindelijk heeft ze het begrepen en heeft de goede kleur gestuurd. Maar geen sorry of iets, als ik niet weer gem aild had had ze weer verkeerde verf gestuurd!

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd!

Goed en snel geleverd

Snelle service. Helemaal top

Kwaliteitsprodukt voor redelijke prijs. Snelle en accurate service.

Snel & voordelig

Sneller dan de aangegeven periode .super!

Snelle levering. Goeie service

héél tevreden

kwaliteit

Te lange levertijd

Na een week wachten, maar eens gebeld. Daarna werd er werk van gemaakt en had ik mijn bestelling de volgende dag binnen.

Uitstekende service

Bezorging liet lang op zich wachten; fout lag bij PostNL.Een mailtje was voor verfonline voldoende om meteen een nieuwe emmer verf te sturen. Volgende dag binnen. Geen gezeik over waar de fout nou lag of “we gaan het onderzoeken, u hoort van ons “. Perfecte service!

Door corona klant; na corona blijf ik klant.

Goede en snelle levering van merkverf. Gewoon achteraf betalen.

Prima verf, maar matig verpakt.

Goede verf, tijdig geleverd, maar matig verpakt. Beide blikken met deuken, en een klein beetje lekkage. Dat had slechter af kunnen lopen.

prima product en zeer snelle levering,ben erg tevreden en zal zeker meer bestellen,ga zo door!

Super en super snel

Makkelijk en snel

Alles vlot en netjes afgehandeld van bestellen tot levering aan de deur.

Goeie deal, snelle levering

Ik kocht Rambo steigerbeits. Die vond ik via Google afbeeldingen op Verfonline, aan een scherpe prijs. Op de website zelf vond ik echter nooit diezelfde verf terug bij een zoekopdracht. Vreemd. Mr toch tevreden.

super makkelijk, snelle levering

Makkelijk te bestellen, afterpay en snelle levering

Goede en snelle levering

Service+kwaliteit!

Wat een fijne verf leverancier! Goede kwaliteit tegen een prima prijs en over de vervoerder niets dan lof! Zeker voor herhaling vatbaar! Ga zo door!

Goede verf voor mooie prijs

Goed product. Alleen jammer van de levertijd. Deze was namelijk heel lang

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo