Snelle en correcte levering

Goede duidelijke site en nette prijs

Alles prima.

Ik wilde verf. Ik kreeg verf. Snel ook nog. Prima dus.

Snelle levering.

Prima, snelle levering.

Binnen 1 dag werd de verf bezorgd. Helaas was bij het vervoer de bus 10 liter gaan lekken. Waarschijnlijk schuld Post NL. Resultaat straat onder we witte verf. Gebeld met Verfonline. Gelijk de volgende dag kregen we een nieuwe dichte bus verf bezorgd.

Uitstekende orderafhandeling, snelle levering

Eenvoudig bestellen, je wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden van de orderafgandeling en ik had de volgende dag het product al in huis. Klasse!

Producten slecht verpakt waardoor ze flink beschadigd aan kwamen.

Producten slecht verpakt waardoor ze flink beschadigd aan kwamen.

Snel goed en betaalbaar

De levering was er snel en de prijs is goed. Potten nog niet geopend, wel wat schade aan de blikken maar dat hoeft niks uit te maken voor de verf. Voorlopig zou ik er zo weer bestellen.

Correcte en snelle levering

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Duidelijke website.

Ik ben zeer tevreden over verfonline-xl

snelle bezorging, goed verpakt en goedkoop. Dus voor mij een dikke 10. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Slecht

Staat op de website dat het snel geleverd wordt. Dan moet ik er bijna een week later zelf achteraan bellen om dan te horen te krijgen dat er iets niet geleverd was waardoor het langer duurde dan normaal. Het is dat ik al betaald had anders had ik het laten zitten.

Goede verf voor redelijke prijs

Goed advies gekregen, gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en prima verpakt. Ruime keuze uit zeer goede producten en redelijke prijzen. Ik kan niets anders zeggen dan een prima webshop.

Supergoed en snel geregeld

Bestellen is zeer gemakkelijk, overzichtelijk en supersnel. In de avond besteld, direct al een bevestiging dat het ingepakt zou worden en de volgende dag was het er. Kan het van harte aanbevelen.

goed wel lange levertijd

lange levertijd

Slecht

Meer dan 10 dagen moeten wachten op mijn bestelling. Bel ik, zegt de dame dat ze de bestelling zijn vergeten. Hoezo vergeten. Daarna duurt het nog 2 dagen voor het binnen is.

Zeer goede ervaring

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en de bestelling was goed verpakt en snel in huis. scherpe prijs! Hele goede eerste ervaring, zeker een aanrader.

Snelle levering duidelijke website

Zie hierboven

Hele snelle levering

Alles netjes bezorgd op dezelfde dag dat ik het besteld had. Zeer tevreden.

Super service

Na een foutje,super snel hersteld

snelle bestelling, snelle levering!!!

snelle en correcte bezorging

na bestelling snelle levering

Top bezorging

Nvt

Levering was netjes verpakt, en de spullen lijken goed!

Mooie, makkelijke webshop! Overzichtelijk en goedkoop!

Deze ronde trage levering.

Ik heb meerdere malen bij Verfonline-xl een bestelling gedaan. Deze keer duurde het afsturen aanzienlijk langer dan voorheen. Prijsverhoudingen zijn in de regel voordeliger dan bij de vakhandel of bouwmarkten.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo