Keurig verzorgd

Snel geleverd tegen een prima prijs.

Goede website, alles snel te vonden met trefwoorden en levering snel goed verpakt. Niks op aan te merken.

Zeer corecte afspraken

Prima op tijd geleverd

Gb

Top service voor en na de aankoop!

Zowel voor als na de aankoop een uitgebreide en persoonlijke uitleg gekregen. Dit voor een aankoop van slechts 15 euro. (Hier geen AI gedreven standaard berichten dus).

Snelle levering, goede prijs

De verf is snel geleverd en de prijs was prima in vergelijking met andere verkopers

Goed en snel

Al meerdere keren behang en verf hier besteld, steeds snel geleverd en van goede kwaliteit.

Top snelke levering

Prijzen n service goed

Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering, goede prijs

Prima prijs en snel geleverd

Kon geen betere prijs vinden en werd ook nog een snel geleverd dus niets mee te wensen A+++

perfect

is kort alkes goed en snel geregeld ook de bezorging alkes prima

perfect

levering snel, kleur perfect

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen

Ik ben door de heer Danny geholpen in mijn zoektocht naar kwaliteitsverf die aan mijn maatstaven in de kleur wit kon voldoen. Danny is zeer deskundig, vriendelijk en bekwaam. Hij is een aanwinst voor uw bedrijf. Door zijn inzet zal ik in de toekomst zeker weer zaken doen met uw bedrijf en zal ik uw bedrijf bij mijn vrienden en kennissen aanbevelen!

Prijs/kwaliteit!

Goede ervaring met dit bedrijf. Prima verhouding prijs/kwaliteit. Snelle verzending. Uitstekend verpakt.

Betrouwbare site

De bestelde verf was binnen 24 uur geleverd, het bestelproces is overzichtelijk en de standaard aangeboden prijs was prima. Als extra in de maand september extra korting. Deugdelijk verpakt en onbeschadigd bezorgd Aanrader om bij deze site producten te bestellen.

Correct geleverd. Goed product.

Tevreden met de trapvernis.

Doen wat ze moeten doen

De website was mij aanbevolen door mijn schilder. Bestellen en leveren gaat allemaal erg snel. Product kwaliteit is goed. Heb o.a. rollen renovlies besteld. De verpakking van deze dozen gaat vrij snel kapot tijdens transport. Geen ramp maar wel een kleine tip. Het product zelf was onbeschadigd maar viel bijna uit de doos.

Super site

Snelle levering en goed verpakt

Alle bestellingen goed ontvangen de volgende dag. Ook de verf en de pleister muurglad ok.

Nette afwerking met Alabastine muurglad om oneffenheden uit te werken. Daarna het renovlies gekleefd en erover geverfd . Idd verf dekking met eenmaal aan te brengen zoals product vooropstelde. Heel tevreden.

Perfecte service.

Besteld, paar uur later al track en tracé en volgende dag binnen. Geweldige service.

Vaak de volgende dag al in huis

Goed geleverd en op tijd

Gaat altijd goed, voldoende informatie op website

Product zoals omschreven

Magalhaesweg 8