geen

Snelle levering en oplossingsgericht gericht.

Levering op afgesproken dag en moment. 1 kleur bleek niet goed te zijn. Na opsturen foto’s en overleg de volgende dag nieuwe verf binnen gekregen. Keurig geregeld!

Gewoon super! Makkelijk om contact mee te leggen en goede producten!

Ik raad het iedereen aan! Snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding!

Top kwaliteit verf (sigma)

Levering is snel en de kwaliteit van de verf is top ! Merk Sigma is een aanrader Dekt zeer goed!

Toppers

Besteld en vlot geleverd

Geen klachten.

Super en niet duur

Even opgebeld omdat ik niet zeker wist wat ik nodig had. Deskundig en ervaren advies gekregen. Producten snel thuis ontvangen en alles wat meneer uitlegde klopte en het renovliesbehang zit netjes op de wanden

Top. Netje op tijd geleverd en goedkoop dan de rest...top. top top

Ik zou iedereen aanbevelen.netjes bezorg volgens afspraak.extra 10 procent korting vond heel goed van jullie.jullie leveren kwaliteit voor weinig geld.ik zou tegen ierdereen willen zeggen.bestel je renovlies pakket bij verf online.normaal neem k nooit zo veel tijd om iemand feedback te geven. Maar vond verfonline top.kwaliteit en goedkoop dan de rest.netjes .ga vooral zo door.heel veel succes in de jullie handelen.renovlies behang zeer goed kwaliteit.muurverf goed merk en kwaliteit..netjesssss Het beste..

Supersnelle levering

Na mijn online bestelling werd ik 3u later persoonlijk gebeld omdat ik iets vergeten noteren had. Direct erna gingen ze de bestelling afwerken en 24u later werd deze al thuis geleverd.

Zeer snelle levering zelfs ‘s morgens vroeg besteld ‘s avonds in huis

Verfonline-XL maakt zijn beloftes waar.

Alles op tijd geleverd.

duidelijke website en snelle levering

Goed geholpen na telefonisch contact opgenomen te hebben.

Positief, geheel conform verwachting.

Top! Snelle levering

Snelle levering!

Goed, snel en mooie prijs geregeld

Uitstekende service

Ik had een probleem met de levering. Dit hebben ze netjes verholpen.

Slechte bezorgdienst (Trunkrs); verder goed opgelost door bedrijf

Snel en keurig verstuurd.

Zeer goede levering van het bestelde product.

Makkelijke website om te bestellen, goede levering zoals beloofd door Verfonline-XL. Zeer tevreden.

Klantenservice en management onprofessioneel, puur ******!

Na eerder prof. klant te zijn geworden en een 1e bestelling te hebben geplaatst, bleek nu bij een 2de mogelijke bestelling dat Verfonline-XL vakkundig eerst de prijzen eind februari te hebben verhoogd van alle artikelen, om daarna op 8/3/25 een mailing te versturen met een kortingscode -10% (ONLINE10). De artikelen in mijn winkelmand stonden nog actief van eind februari, en bij toepassen nieuwe kortingscode bleek plots dat alle prijzen significant verhoogd waren. Wij noemen dat puur ******! Ook bij afrekenen met de verhoogde prijzen bleek dat de kortingscode -10% niet te werken en prijzen can de winkelmand zonder korting te worden aangeboden bij betaling. Dit hebben wij natuurlijk geweigerd, en tevens een 2-voudige klacht ingediend bij Verfonline-XL. Voorheen kregen we deskundig advies en prof. antwoorden van de medewerker, maar nu kregen wij onprofessionele feedback, geen oplossingen en vele ontkenningen van het gepleegde ****** via Danny van de klantenservice. Na telkens de duidelijke bewijzen met printscreens te hebben aangeleverd, bleef de medewerker ontkennen tegen beter weten in, en werd hij ook nog onbeschoft. Deze firma en de medewerker hebben geen takt en zeker geen schuldbesef, want de klant koopt toch en mag worden opgelicht. Uiteindelijk is bevestigd dat Verfonline-XL dat men eind februari de prijzen had verhoogd. De kortingscode (ONLINE10) bleek uiteindelijk niet te werken bij bestellingen <100€. Conclusie: Er zijn veel betere, goedkopere en prof. webshops voor verf en toebehoren, die prof. reageren en ook met extra kortingen werken. Een klant is niet dom, en een klant wenst correct en professioneel te worden behandeld. Dit is duidelijk niet het gevel bij/via Verfonline-XL. Wees dus gewaarschuwd en xxxxx.

De beste verf en snelle levering!

Ik had verf nodig voor mijn verbouwing. Bij Verfonline-XL hebben ze de beste verf beschikbaar, die snel wordt geleverd. Ook altijd fijn dat ze een uitgebreide beschrijving bij de producten hebben. Wel zou het fijn zijn om iets meer roerhoutjes geleverd te krijgen.

Geen levering zoals op de site vermeld staat.

Ik las op de site: voor 23.59u besteld, morgen geleverd. Helaas werd de dag nadien niets geleverd. Toen bleek dat er in de kleine lettertjes iets anders vermeld stond. Misleidende informatie op de site dus! Want wie houdt zich nu bezig met het lezen van de kleine lettertjes…. Maar ondertussen heb je natuurlijk wel besteld en wordt de verf NIET de volgende dag geleverd. Wat een streep door mijn schilderschema was.

Veel keuze en scherpe prijzen

Snel geleverd en ruime keuze.

voor jullie een nieuwe klant door jullie super ervaring

prijs- snelheid van levering en klantvriendelijkheid

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo