Gemak dient de mens

Veel schilderwerk, dus weinig tijd om naar de winkel te gaan. Dit is ideaal.

Super slecht

Koop ral 7045 telegrijs 1 en krijg pik zwart.. Dan stuur je een mail en zeggen ze op kleur gemaakte beits kunt u niet ruilen. Dat is makkelijk we sturen lekker een verkeerde kleur maar u moet wel betalen. Nou bij verfonline ga ik nooit meer wat bestellen.

Dik te vreden

Had impregneer gekocht, was hier al €20 goedkoper. Goed product (Koopmans)

Snel en goed

Makelijk site, overzichtelijk, prijs kwaliteit zeer goed

Goede verf van Sigma tegen een mooie prijs. Zeer tevreden!

Snelle levering en top product

Prijs kwaliteit verhouding super.

Alles goed geregeld snelle verzending top

heel goedkoop

Zeer snelle levering

In een week geleverd

Duurde iets langer dan verwacht, maar ruimschoots op tijd voor mijn klus. Netjes geleverd!

Blij met het behang!

Renovatievlies besteld, was binnen paar dagen binnen. Kwam netjes binnen en het behang zelf is ook super makkelijk te gebruiken! Behang ziet er goed uit!

Mijn bestelling werd keurig netjes de volgende dag bezorgd. Goed verpakt en extra beschermd.

Uitstekende service en prijs

Hadden een pot verf fout geleverd. Na contact met de klantendienst volgende dag al nieuwe pot verf geleverd en de foute pot mocht ik houden.

Verf prima..maar geen roeestokjes

Verf prima, snelle levering, prima prijs.. Maar had bij een verfwinkel wel standaard roerstokjes in de doos verwacht..

Ik had 1 emmer wyzenol muurverf gekocht. Heeft nog 4 dagen gestaan voor gebruik. Toch kwam ik te kort. Op vrijdag middag besteld. De volgende dag zaterdag werd m'n emmer al bezorgd. Geen dagen levertijd. Klasse

Retour netjes en snel afgehandeld

Zie titel

Goed ruim voldoende

Netjes bezorgd volgens afspraak!

Betaling kwam niet door en levering in 2 keer met wen dag ertussen

Ik had snel wat spullen nodig. Jullie gekozen omdat jullie ‘de volgende dag leveren’ hebben. Dat viel dus vies tegen. Uiteindelijk wel alles gekregen.

snel en goed

goed verpakt, snel bezorgd, geen gezeur!!

Goed...

Topbedrijf! Doen wat ze beloven.

Vandaag besteld en morgen in huis. Goeie kortingen op topverf. Alles netjes verpakt in dozen ontvangen.

Te laat geleverd door vertraging bij pakketbezorger maar retour mogen zenden en gecrediteerd

PROFESSIONEEL

TOP PRIJS ZEER SNELLE LEVERING GOEDE OPVOLGING EXCELLENTE KWALITEITEN

Teleurgesteld

Ik had 20 liter verf besteld omdat ik moeilijk kon inschatten hoeveel ik nodig had. Ik kreeg hierop met een actie 10 % korting. Ik heb bij de bijbestelling van 10 l gebeld met uw diensten om eveneens de extra korting hierop te kunnen bekomen en hier werd negatief op geantwoord. twee dagen na mijn bestelling krijg ik een promomail met wel de korting.... niet ok vindt ik !

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo