Laden reviews...
576 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen prijzen klanten consistente snelle levering, vriendelijke service en scherpe prijzen. Het brede assortiment en de duidelijke website helpen kopers snel te vinden wat ze nodig hebben. Een enkele bestelling kende voorraad- of leveringsproblemen, maar overwegend is de tevredenheid hoog en wordt de ondersteuning als betrouwbaar ervaren. De ervaring onderstreept prijs-kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak.
Omdat ik een fout had gemaakt met de kleur code was de kleur van de muurverf te licht. Door overleg met de medewerker specialist heeft hij een potje kleur om te mengen opgestuurd. Dit vonden wij heel fijn. Potje kleur gemengd met de muurverf en resultaat was perfect.
30 August 2023
Hans
De Cocksdorp
Veel keus, goed prijs, snelle levering.
30 August 2023
Edward Boer
Bergentheim
De kop zegt alles al!
W.
Krommenie
Ik heb de gekochte artikelen nog niet kunnen gebruiken. Maar de levering was perfect. Ook het bij transport beschadigde artikel werd weer snel geleverd.
F.
Rijssen
Snel geleverd en alles klopte.
Theo
Velp
Snelle levering en compleet
Denny
Papendrecht
op de bank bestellen en even wachten en het product wordt thuis afgeleverd. makkelijker kan niet
piet de groot
Giessenburg
binnen 2 dagen thuis bezorgd via PostNL. Beschadiging aan verpakking ligt aan sorteren/transport door PostNL.
28 August 2023
M.M.
Almere
Op 8 augustus 2023 hebben wij 8 Sikkens verfblikken besteld. De dag daarna hebben wij de bestelling doos ontvangen, de doos is geheel goed, maar de inhoud na het openen is anders, dwz 3 verfblikken zijn vervormd, , 5 andere met kleine deukjes (met foto’s). Na wat klacht indienen bij klantenservice van Verfonline-XL, kregen wij op 23-08-23 het antwoord: Na het beoordelen van de foto's hebben wij geconstateerd dat de schade aan het product minimaal is en tijdens het vervoer is ontstaan. Helaas werkt de vervoerder met automatiseringen betreft het vervoeren. Zij werken met glijtonnen en kantelingen waarbij het wel eens voor kan komen dat er iets gedeukt of beschadigd raakt. Wij vinden dit erg vervelend maar we willen u toch vragen of u het product wilt behouden. Wij vinden het werkwijze van VerfonlineXL niet goed, ten eerste de schuld aan andere partij geven terwijl de karton doos geheel goed is, ten tweede onverantwoordelijkheid met hun product, en ten derde durven de klant te schijven dat hij/zij niet mag retourneren.
26 August 2023
Long
Lelystad
Goede sigma verf
26 August 2023
K
Geleen
's-morgens renovlies besteld diezelfde avond nog afgeleverd. Fantastisch.
25 August 2023
Rico
Zoetermeer
Goede service, goed product en snelle levering
24 August 2023
Jan
Asperen
Er werd een kapotte saus emmer afgeleverd, na ingestuurde foto’s werd er nog dezelfde dag een nieuwe verzonden. Prima
23 August 2023
Wil
Medemblik
Kan gewoon niet beter.
23 August 2023
Ben
Zevenbergen
De 15e besteld en betaald, de 21ste gebeld waar blijft het. Is nu opnieuw verstuurd en hoop dat het vandaag, 1 week later, wel aankomt. Klantenservice was vriendelijk.
22 August 2023
SM
Julianadorp
Maandag besteld en de volgende dag in huis. Super snelle levering
22 August 2023
Bastiaan de Jager
Nieuwe-Tonge
Goede merken, goede prijs, correct en snel in huis.
FCD
Ede
snel geleverd, top
Linda
vlissingen
Altijd correct en op tijd geleverd. Prijs ,kwaliteit is okee.
Theo
Echt
Super snelle levering
19 August 2023
Ton
Tilburg
Levering snel, maar retourneren en geld terug storten ho maar.
18 August 2023
Edwin van den Berg
VLAARDINGEN
prima firma
18 August 2023
Paul
Leidschendam
Ik word gek van die kloten mailtjes van u bedrijf met betaal nu dan kunnen we u onder sturen , dit is een reden om nooit meer iets bij u te bestellen en als ik vanaf morgen nog meer ga die mailtjes krijg dan zal ik ze beantwoorden en wat mee sturen waar u als bedrijf niet vrolijk van word . Als volgens u gegeven ik u nog geld schuldig ben stuur dan een factuur zodat ik dit kan controleren maar stop met die kloten mailtje zonder concrete inhoud !!
17 August 2023
Sander
S Gravenzande
Goede service en goed geprijsd. Een tevreden klant.
16 August 2023
Patrick
Berkel-Enschot
Zelf terugbrengen op adres in Venlo is niet mogelijk! Bestelling was €260,- retour kosten €70,-! De bestelde producten waren standaard dus niet speciaal gemaakt!
15 August 2023
A