Snelle service en keurig afgeleverrd

Goede website. Makkel;ijk om het gewenste produkt te vinden. Prijs is goed

Snelle levering Goede verf!

Gewoon goed, zoals het hoort.

Goed !!!

Super snelle levering en vakkundig advies

Producten worden snel en netjes zonder schade bezorgd, het advies is vakkundig.

Snel geleverd, helaas in de verkeerde kleur

De levering was binnen 24 uur maar helaas leverde de producent de verkeerde kleur, deze klacht werd echter snel opgepakt en binnen 1 dag had ik de juiste kleur in huis en mocht ik de verkeerde lak gratis houden.

Perfecto

Entrega rápida, buen precio y servicio !

Fout prima hersteld

Helaas kreeg ik het verkeerde product toegezonden. Zonder retourneren werd het prima hersteld. Jammer alleen dat ze in de weekenden gesloten zijn.

Goede en snelle levering. Tegen concurrende prijs.

Levering te laat

Op de website wordt gezegd dat de bestelling dezelfde dag verstuurd word en de volgende dag geleverd. Door fouten bij de verzending duurde dit bijna een week.

Snel en goed geleverd tegen een mooie prijs

Geweldige kwaliteit/kwantiteit.

Veel voordeliger dan de bouwmarkt en supersnel bezorgd. Ook is er veel aandacht voor het inpakken.

rommelige verzending eerst post.nl toen eigen transport en geleverd door een derde.

De vorige zendingen kon je de klok op zetten wanneer geleverd werd en was goed en correct. De afgelopen zending en berichtgeving van levering was echt rommelig en gaf veel verwarring. In de mail werd aangegeven dat post.nl morgen gaat leveren. Even erna zou geleverd worden via eigen vervoer, later werd het omgezet dat een derde bedrijf gaat leveren. Omdat ik op de zending dit keer stond te wachten heb ik contact gezocht hoe het met de zending was. Uiteindelijk werd de bestelling avond om 20.00 uur geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Snel antwoord op mail. Eén puntje van kritiek: laat even weten dat als er iets niet op voorraad is en het pakketje later komt....

Scherpe prijs en op tijd geleverd.

Op tijd geleverd en prima kwaliteit

Een product dat een mooi resultaat opgeleverd

Vlotte service en afhandeling. Ook goede communicatie, wanneer de verf iets later komt. Bij de tweede bestelling zat er afplakband over de rand van de verfbus ter bescherming van de verf. Dit vond ik zorgvuldig omgaan met het product.

Optijd geleverd. Scherpe prijzen

Voordelig en snelle levering

Enige minpunt is de website, goed opletten of je de juiste kleur type heb toegevoegd aan je winkelmandje. Plaatje van verf correspondeert niet met het radartje met keuze opties.

prima en snelle levering

Helaas was het blik van alle kanten ingedeukt gelukkig zat er om het blik en deksel een laag plakband anders was de verf door de doos heen geslingerd. Prima oplossing met de tape.

Goede kwaliteit voor uitstekende prijs

Selle levering Goede kwaliteit Betaalbaar

super snelle levering

dat….

Snelle levering, en goede teer voor oude schuur!

Teer besteld en de volgende dag stond het al voor de deur.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo