Verf strijk vlotjes uit!
Bedankt voor uw review en positieve bericht. Fijn te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en uw bestelling zo snel is geleverd. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Na de eerste verflevering in beschadigde (verf lekkage) toestand te hebben ontvangen, kreeg ik deze vergoed door middel van een tweede zending. Deze was echter ook deels beschadigd (verf lekkage). Mijn advies luidt de leveringen beter te controleren, met name de behandeling van het te leveren produkt en het vervoer hiervan.
Bedankt voor uw bericht en positieve beoordeling. Onze welgemeende excuses dat de verf tijdens het transport heeft gelekt en hierdoor verf verloren is gegaan. We zien dat er inmiddels wederom nieuwe verf naar u onderweg is en we gaan ervan uit deze in goede orde bij u binnen gaat komen. Heel erg bedankt voor uw begrip en hopelijk hebben we u naar tevredenheid geholpen! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Nette prijs, levering duurde wat langer dan aangegeven.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent met de prijzen op onze website. Onze excuses dat het wat langer heeft geduurd voordat u de bestelling heeft ontvangen en bedankt voor uw begrip. Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super snelle bezorging. Verf: Top kwaliteit. Bedankt
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent met de producten en dat uw bestelling zo snel en in goede orde is geleverd. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor bericht. Wat vervelend dat u ontevreden bent over onze service. We gaan direct contact met u opnemen om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestelling probleemloos verlopen. Snel verzonden en alles correct ontvangen. Zal de volgende keer zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.
Bedankt voor uw bericht en positieve beoordeling. We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw bestelling en u hierdoor vaker bij ons gaat bestellen. Tot ziens. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed assortiment waardoor ik als amateur toch met professionele spullen kan werken
Bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij dat u tevreden bent over ons assortiment en u alles goed heeft kunnen vinden op de website. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed product snelle levering zeer tevreden.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent met de producten en de snelle levering van uw bestelling Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed en op tijd
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bij ontvangst van de post leek er niets mis met de verpakking! Echter toen de doos even stond stond kwam er een zwarte vlek op de tafel. Na opening van de verpakking bleek de bus een buts in de rand te hebben en het deksel niet meer goed te sluiten. Hierdoor was er een gedeelte van de verf weggelekt. Erg vervelend! Verder prima verf voor een goede prijs. Naar aanleiding van bovenstaande review, heb ik op zeer prettige wijze contact gehad met verfonline-XL en is het ongemak op een goede manier afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over deze samenwerking en als ik verf nodig heb, bestel zeker bij Verfonline-XL
Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses dat de verf heeft gelekt en hierdoor verf verloren is gegaan. We nemen graag nog contact met u op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
Mijn ervaring met Verfonline.nl is top. Alles netjes geregeld.
Bedankt voor uw positieve reactie. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent over onze service en dat de levering van uw bestelling naar tevredenheid is verlopen. Hopelijk gaat u hierdoor nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw review. Wat fijn te horen dat uw bestelling zo snel en in goede orde is aangekomen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede verf geleverd
Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wat goed te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
snel bezorgd, maar helaas was de plak-plak lijm voor renovlies wel écht te dik.. Kreeg het lastig uitgesmeerd, met de roller was niet te doen. Ondanks de zuigende werking op te heffen met fixeer droogde de lijm enorm snel. Bij het overschilderen hoorde je de roller het behang op sommige plekken van de muur af trekken Als ik dit had geweten, had ik een ander product gekocht. Verder prima en snel bezorgd
Bedankt voor de goede beoordeling. Wat jammer te horen dat u niet tevreden bent over de lijm en de verwerking hiervan. We hopen dat het resultaat wel naar tevredenheid is. Mocht dit niet zo zijn dan horen we het graag. U kunt dan via mail of telefonisch contact met ons opnemen. Fijn te horen dat u verder we tevreden bent over onze service. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zaterdag besteld en maandag was de verf binnen. Wat in snelle service. De kleur van de verf was exact hetzelfde.
Bedankt voor uw review en beoordeling. We zijn erg blij dat uw bestelling volledig naar wens is en u tevreden bent over onze service. Hopelijk gaat u hierdoor vaker bij ons bestellen. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Na bestelling keurige bevestiging en vlotte levering. Prijs ook perfect!
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn te horen dat u zo te spreken bent over onze service en uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Heb 2 potten verf van 27 euro gekocht. Paar dagen later was de prijs 34 euro. Dat is 25 procent verhoging!!! Bezeten!!! Een verhoging van 5 procent is al veel maar te verantwoorden maar 25 procent???? Verder wel top geregeld maar doe iets aan deze abnormale prijsverhoging.
Bedankt voor uw bericht. Onze excuses dat het product nadat u deze besteld heeft zo enorm in prijs is gestegen. We nemen hiervoor graag telefonisch contact met u op! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede aanbieding, supersnelle levering!
Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn te horen dat uw tevreden bent met onze aanbieding en uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Super snelle levering.
Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. We zijn blij dat uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. We hopen dat u hierdoor vaker bij ons gaat bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zat meer Tex in vuilniszak die om de emmer zat dan in emmer zelf Als u foto wilt wat voor bende het was mail maar
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te horen dat uw bestelling beschadigd is geleverd. Helaas werkt de vervoerder met automatiseringen betreft het vervoeren. Zij werken met glijtonnen en kantelingen waarbij het wel eens voor kan komen dat er iets gedeukt of beschadigd raakt. We nemen contact met u op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima service, goed assortiment.
Bedankt voor uw beoordeling en positieve bericht. Fijn te horen dat u zo te spreken bent over onze service en de producten die wij aanbieden op onze webshop. Hopelijk gaat u hierdoor vaker bij ons bestellen. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik beveel Verfonline-XL van harte aan. Snelle service in een prima prijs kwaliteits verhouding. Als je kiest, kies dan VERFONLINE- XL.
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw producten en de snelle levering. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Makkelijk te bestellen online en prima service en snel geleverd.
Bedankt voor uw review. Wat fijn te horen dat uw alles makkelijk kon bestellen en uw bestelling vervolgens snel en in goede orde is aangekomen. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Uitstekende service
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed te horen dat u tevreden bent met onze service en uw bestelling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL