Goede prijs kwaliteit verhouding, en een snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze prijs/kwaliteit verhouding en webshop goed is. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer goed.
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Fijn dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Na correctie vlug in huis
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Fijn dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ik had een bus verf besteld. Deze kwam gedeukt aan. In plaats van een gemeende excuses, moest ik foto's sturen, waarna de reactie van Verfonline-XL was dat ze het wel mee vonden vallen. En dat het de schuld van de vervoerder was. Daar heb ik niks mee te maken. Ik heb nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt.
Wat vervelend te horen dat uw bestelling beschadigd is geleverd. Wij vragen inderdaad altijd om foto's om de schade te bepalen. Natuurlijk zouden wij nooit een product welke al beschadigd is toesturen en we hebben in onze mail ook uitgelegd hoe de schade ontstaat bij onze vervoerders. We nemen graag nog even opnieuw contact met u op om tot een oplossing te komen. Onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer tevreden!
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Netjes verpakt snel geleverd groot assortiment
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u tevreden bent over onze manier van verpakken en snelle levering. Fijn dat uw ervaring met onze webshop en assortiment goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Product was zeer goed levering van Post NL was minder namelijk geleverd in de verkeerde staat! Gelukkig kwam de bewoner zelf met mijn pakket
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent over onze service. Onze excuses dat uw bestelling niet op het juiste adres is bezorgd. We zijn blij dat het alsnog terecht is gekomen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Overzichtelijke website, veel keus en snelle levering
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Fijn dat u alles heeft kunnen vinden op onze website. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent over onze service en uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima service!!!
Bedankt voor uw positieve review en bericht. Wat fijn dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Levering was vertraagd, maar daar was een reden voor Prima geïnformeerd
Bedankt voor uw positieve review en bericht. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en uw ervaring met onze webshop zo goed is. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Nadat ik een beschadigd blik verf ontvangen had, en dit had aangegeve,heb daarna een leeg blik ontvangen.Prima service.
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Onze excuses dat uw bestelling de eerste keer beschadigd is aangekomen. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent over onze service en oplossing. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Duidelijke website en snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en uw ervaring met onze webshop zo goed is. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bijna alles klopte. Website is overzichtelijk, hoewel het handig zou zijn om in 1 oogopslag te zien wat de inhoud van een blik of emmer verf is, daarvoor moet je nu doorklikken. Prijzen zijn scherp. Bezorging keurig de volgende dag in 3 stevige dozen. Het enige nadeel is dat er bij een zending van 3 pakketten een email per pakket wordt verstuurd. Ik heb zo'n 12 tot 15 mails van de verzender gekregen in een halve dag tijd. Maar deze webshop: absolute aanrader wat mij betreft.
Bedankt voor uw positieve review en bericht. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Bedankt voor het doorgeven van de verbeterpunten. We gaan hier zeker iets mee doen en waarderen het dat u de tijd neemt om dit aan ons door te geven. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u zoveel mails ontvangen van 1 bestelling. We gaan dit verder oppakken. We hopen dat u in de toekomst nog vaker bij ons gaat bestellen! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Pakket niet ontvangen
Wat vervelend te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. We nemen graag even contact met u op om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Veel keuze, handige website. Gemakkelijk te bestellen en direct de volgende dag geleverd! Goed verpakt. Echt een aanrader!
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent over onze service en uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle levering goede betaalmogelijkheden via billink Goed verpakt
Bedankt voor uw positieve review en bericht. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en uw ervaring met onze webshop zo goed is. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Heel erg bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u zo te spreken bent over de snelle levering van uw bestelling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Maken waar wat ze zeggen. Goede prijs en snelle levering, top!
Heel erg bedankt voor uw positieve review en bericht. We zijn erg blij dat u tevreden bent over uw bestelling en onze service. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Verf pas 2 weken na bestelling ontvangen
Wat vervelend te horen dat u ontevreden bent over onze service en communicatie. Helaas was een van uw producten slechter leverbaar, waardoor het langer duurde voordat wij het hebben kunnen versturen. Daar de bezorger ook enige vertraging had, heeft het al met al 2 weken geduurd. Dit had natuurlijk met u gecommuniceerd moeten worden. Onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken en vertraging. Hopelijk mogen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snelle service zonder problemen
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat uw bestelling snel is bezorgd en u tevreden bent over onze service. Hopelijk gaat u door uw positieve ervaring nogmaals bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
DE levering van de bestelde producten volgt binnen 1 dag
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Supersnel en netjes geleverd.
Heel erg bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u zo te spreken bent over onze service en de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
In 1 woord. ..Uitstekend.
Bedankt voor uw bericht en review. Wat fijn te horen dat u zo te spreken bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL