Zeer snelle levering.

Alles prima

Geen toelichting nodig, Goede service.

Zag er keurig uit nix mis mee

Klein min puntje,te vroeg geleverd Ik had gevraagd en extra betaald voor een avond levering

Precies zoals de foto en een goed product

Er wordt wat geleverd, wat ik niet besteld heb.

Ik bestelde een Gillette Fusion5 Power en men had deze blijkbaar niet in voorraad en stuurde mij dus maar een slechte Gillette Fusion5. Dit soort zaken moet goed en beter geregeld zijn voor een online webshop! Nu zit ik zonder scheerapparaat!

Heel erg tevreden

Ik heb verschillende producten besteld en het kwam precies op tijd en goed ingepakt, de prijzen ook beter dan andere winkels. Fijn webshop met uitgebreid keuze. Een min punt is dat niet goed aangegeven is wanneer het product is uitverkocht, ik kwam achter wanneer ik al op het product had geselecteerd.

Leuk om gratis kleurtje erbij te krijgen

Netjes op tijd geleverd

Zeer tevreden, ik ga hier vaker bestellen.

Ze hebben een breed assortiment. Veel van mijn vaste producten, daar ben ik erg blij om maar Double F Cosmetica is ook nog eens goedkoper dan waar dan ook!

Beste prijs, correcte en snelle levering..

Het bestelde product werd aangekocht voor de scherpste prijs op de markt en werd razendsnel en correct geleverd.

Snelle en goede levering

Perfect, volgende dag items in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Binnen 2 dagen alles ontvangen.

Misschien wat onbekende webshop, maar heel betrouwbaar

Zeer snelle levering. Goed verpakt ook. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Goeie service

Snelle levering klasse

Snelle levering.

Overzichtelijke website. Punt van aandacht dat een deel van de producten niet op voorraad zijn. Bijvoorbeeld Axe 49 items op site maar bij aanklikken zijn er 20 niet op voorraad.

N.v.t

Super snelle correcte service

Binnen 24 uur werd de bestelling geleverd. Volbaar via track en trace. Ik was helaas net niet thuis maar uitstekende communicatie en een dag later lag het bij een DHL ophaal punt. Top geregeld.

levering duurde lang

Normaal heb ik altijd hele goede ervaring met Double F. Ze bezorgen meestal vlot binnen 1-2 dagen, de producten zijn voordelig en ze hebben bijna alles op het gebied van cosmetica. Maar deze keer had ik een bestelling geplaatst, en kwam het meer dan een week later, de bezorg datum veranderde heel vaak, en er was zelfs een paar dagen niks bekend over wanneer het bezorgd zou gaan worden. Dit was wat vervelend, maar ik ga ervan uit dat dit eenmalig was! Ik zou Double F zeker aanbevelen.

Beschadigd aangekomen!

Reeds mail gestuurd dat mijn bestelling beschadigd is aangekomen, nog geen reactie mogen ontvangen helaas.

Snel en als gevraagd/besteld

Bestelde artikelen voor goede prijs. Snel besteld en goed verpakt geleverd. Helemaal tevreden.

Slechte bezorging

Artikelen nog steeds niet ontvangen

Alles verliep volgens planning. Inclusief bezorging. Prima dus.

Niets dan lof.

Snelle levering en de juiste producten

IK heb de juiste producten ontvangen, voor een nette prijs. Hele snelle levering, erg tevreden!

Bestelling is mis gegaan

Mijn bestelling is mis gegaan bij D.H.L Het pakket is niet aan geboden maar retour naar jullie omdat het pakket is Beschadigt??? Hoop dat het snel is opgelost

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.