Goede service en leuk lipstick erbij

Prima serive

Bestelde productie kwamen keurig aan. Duurde wel wat langer. Kreeg op maandag al een bericht dat de zending was aangemeld, maar de bestelling kwam pas einde week.

Lage prijzen, snelle levering, goed verpakt

Ik was online op zoek naar een aanbieding van Paradontax tandpasta. Ik kwam bij Double F uit. Na het plaatsen van de bestelling duurde het even voordat ik de bevestiging in de mailbox ontving maar het kwam in orde. Levering was er snel en prima verpakt. Wij kunnen voorlopig weer voorruit :-)

super snel

erg blij met de snelle levering prijs=goed en snelle reactie op gesprek super allemaal! aanrader!

Voordelig en snel geleverd

Ik gebruik een bepaalde lipstick van L'Oreal veel. Ik heb 6 stuks tegen een goede prijs gekocht en deze werden de volgende dag geleverd

Makkelijke site om te bestellen en goedkoper dan andere web winkel

Top ervaring

Ik kende de site niet. Toch besteld en zeer snel thuis geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de situatie van mijn producten!

Erg tevreden

Ik was eigenlijk te laat, ( dwz even na sluitingstijd) om mijn bestelling op te halen, maar kreeg die zonder probleem mee.

Wax is perfect! bestelling klopt niet.

Ik had 3 zakjes met 50 stuks besteld. Echter maar 120 geleverd gekregen.

Super snel en correct

100% correct en supersnel

Mijn ervaring is goed en snel

Duidelijk en snelle levering

Was een beschadiging van een van mijn producten. Waarschijnlijk tgv versturen. Kreeg direct een nieuwe thuis gestuurd. Top service.

Supersnelle levering

Hartelijk dank voor de snelle levering van de lippenstiften en dat voor een fantastisch lage prijs.

zeer snel geleverd, scherpe prijs

Bestelling was zeer snel geleverd tegen een zeer scherpe prijs !

Snel geleverd.

Bedankt voor snelle levering. De bestelde producten zijn van goede kwaliteit. Love dettol.

Snel, efficiënt en betaalbaar.

Zoals ik in een zin heb omschreven. Snel efficiënt en betaalbaar. Heel vervelend vind ik dat de bezorger door de tuin naar de achterdeur komt. Bij de voordeur zit een bel en dat is een brievenbus aanwezig. Het pakketje zou ook in de brievenbus bezorgd worden.

Keurig, goede prijs en snel geleverd! Wel veel producten op website niet op voorraad.

Geweldig .

Geweldig .

Goede spullen voor weinig geld

In deze dure tijden is het een verademing om ook weer eens kwaliteitsspullen voor een betaalbare prijs te kunnen bestellen. TOP!!!

Snelle levering en precies wat ik nodig had.

Geweldig afgehandeld

Blij verrast met gratis kleurtje! Netjes , snel en naar tevredenheid gehandeld

zeer aan te beveln

prima afhandeling !!!! alles zeer correct

snelle bezorging

Goede prijs!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.