Uitstekend!

Dag erop al in huis. Werd zelfs gebeld omdat een haarborstel een ander zou hebben dan die ik besteld had. Super netjes!

Snelle service, goede levering

vlugge en correcte bediening bij bestelling

nog afwachten bij de levering

Goede prijs, snele levering. Wat wil een mens nog meer

Prima assortiment. Kon vinden wat ik zocht tegen een goede prijs. Binnen een dag geleverd. Top.

Geleverd wat ik besteld heb,goed omschreven op de site én snel!

Snel bezorgd, lage prijzen. Uitstekend.

Makkelijke website, snelle administratieve verwerking, direct bevestiging en snelle levering zoals beloofd

Het kan niet beter ben uiterst tevreden

Ben zeer tevreden over Double f. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Snelle levering, erg blij

Website simpel, bestellen simpel, levering snel. Helemaal goed.

Top bedrijf met top producten

Top bedrijf met top producten

heb gekregen wat ik verwachtte

Vlotte en prompte levering

Fair white

Mooi product

Alles perfect verlopen

Zeer goede en snelle levering

Website goed te volgen, makkelijk om te bestellen

Snel levering

Helaas flessen stuk aangekomen. Is zeer goed opgelost via WhatsApp. Nieuwe fles wordt opgestuurd

's middags besteld en de volgende dag geleverd.

Nette snelle levering

Geheel volgens afspraak perfect

Prima webwinkel

Ik zocht Nivea zonnebrand crème in een speciale verpakking. Deze heb ik ooit gekocht en vind ik de meest ideale verpakking om mee te nemen. Zoeken via google bracht mij bij doubleF. Zij hadden de Nivea voor een prijs die ten opzichte van de winkels stukken voordeliger was. Dus meteen 4 gekocht en ook speciale shampoo erbij besteld! Ik ga zeker hier nog een keer bestellen.

Besteld en direct een bevestiging per mail. Netjes verstuurd binnen enkele dagen (weekend ertussen) en track en tracé.

Positief

Uitstekende communicatie!

Goede service. Doen wat ze zeggen!

Double F Cosmetica is een serieus online webwinkel voor mij.

goeie klantensevice& goedkoopste producten.

Helemaal top

Snelle levering, mooie prijs, goede kwaliteit

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.