1 à 2 dagen later voor de afleveren

Meer tijd genomen om mijn pakje te krijgen in vergelijking van wat werd beschrijven

Besteld, betaald en geleverd zoals het hoort :-) Goede prijs en snelle levering!

Perfectie

2 producten gekocht, waarvan ik per ongeluk voor 1 product de verkeerde had aangekocht. Snel een mail gestuurd met de vraag of dat aangepast kon worden. Was geen probleem. De goede producten werden verzonden en alles is tip top in orde. Zeker het bestellen waard.

very top

transaction rapide super contente

vertrouwd adres en snelle levering

LifeBuoy zeep gebruik ik al mijn hele leven; voor het eerst in de tropen. Zeker in deze tijd is deze antibacteriele zeep aan te bevelen.

Prima bedrijf

De producten zijn prima word ook snel geleverd Alleen jammer dat sommige producten uitverkocht zijn maar ik blijf bestellen als ik het nodig heb . De prijs is ook prima

Prima !

Fijne webpagina, de gevraagde goederen werden zeer snel geleverd.

Super geen enkele opmerking

Correct geleverd dus super tevreden

Snel en goed

Goedkoopste

Goedkoopste en snelle levering.

Eenvoudig, goed en snel

Eenvoudig om te bestellen goed product en snelle levering.

Prima ervaring

Snelle levering via DHL en goed geinformeerd , alles was compleet en netjes ingepakt , ga zeker een volgende keer weer bestellen .

Vlotte service! Gevraagd product ok!

Te lang onderweg

Via track en tracé geen info bij DHL zitten te wachten op data ik weet niet hoelang en van wie die data moet komen maar ik word hier niet blij van en dan wordt het snel negatief. Jammer hoor kunnen beter een andere vervoerder nemen. Graag aktie. Grt.

Snelle levering en betaalbare prijzen

Producten zijn snel geleverd en prijzen vallen mee op.

Prima prijs en snel geleverd

Suppergoed

Suppergoed bedrijf.

Super snelle levering

Overzichtelijke website. Met leuke prijzen

Goede service en goedkoop

Goede service en goedkoop. Ik heb voor het eerst keer shampoo besteld, twee dagen later was die netjes thuis bezorgd

Fijne webshop

Fijne ervaring gehad met Double F. Hele nette prijzen voor hun producten en hebben items die elders uit de collectie of niet meer te vinden zijn. De levering was ook erg snel.

Ander product geleverd dan besteld

Snelle levering. Iets luxer product gekregen dan als besteld zoals het op de website staat met de EAN code.

Snelle afhandelin

geen klacht

geen klachten

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.