Goede producten en goede service

Mijn ervaring is als volgt. Nadat ik mijn crème en shampoo had ontvangen vond ik de shea butter crème er vreemd uitzien. Ik heb gebeld en mail verstuurd en ben uiteindelijk goed geholpen.

Snelle levering en blij met de prijs!

Heel blij dat er een webwinkel is waar je goeie producten goedkoper kunt krijgen dan die super hoge prijzen in de winkels.

Top service!

Zeer tevreden! Snelle levering en top product.

goede service

gunstige prijzen en snelle verzending

met nalevering alles top!

Men had bij DoubleF een vergissing gemaakt, maar dat netjes opgelost met een nalevering.

Perfect.

Zeer vlug in huis. Origineel product aan op het aangekochte moment de beste prijs.

Keurig netjes en snel bezorgd!

Snelle juiste levering

Product zoals verwacht,snelle verzending

Product zoals verwacht,snelle verzending

Niet twijfelen,gewoon op DFC bestellen!

Makkelijk te bestellen, snelle levering , netjes verpakt!

Snelle levering, en mijn favorite lipstick van L’Oréal voor 12€ goedkoper.

Snelle bezorging

Supersnelle, keurige bezorging.

Blij dat jullie min product verkopen Makkelijk te bestellen Duidelijke bevestiging mail en zeer snelle levering

nvt

Mijn postcode is fout het is 3075vh Molenwei 54 hoop dat het nog goedf komt

Goedkoop en goeie service

Aanbiedingen zoals aanbiedingen hoort te zijn... niet 1+1 gratis en dan nog gewoon door de prijs 2 betalen zoals bij anderen. Snelle service

Fijne webshop net ruim aanbod

Ik bestel hier altijd mijn foundation en extensions. Altijd snel in huis.

Enorm goed

Binnen een dag is de keurig verpakte bestelling geleverd. Geen enorme doos eromheen, maar precies passend.

Goede producten lage prijs en snel opgestuurd

Ik koop hier altijd mijn make up die veel goedkoper is dan ergens anders. Het wordt snel opgestuurd per brievenpost in een beschermende envelop. Ik koop hier vaker en blijf dat doen dus een aanrader.

Mooie prijzen, korte levertermijn en goed verpakt.

prima verlopen

alles is naar wens en verwachting verlopen.

Snelle en correcte levering

Bestellen gaat makkelijk en de service is goed.

100 punten

Communicatie, verzending en verpakking precies zoals het moet zijn.

Producten goed ontvangen en de prijzen zijn heel goed.

Mooie prijzen, snelle bezorging, Top!

Doen wat ze beloven

Overzichtelijke website en wat er staat komen ze ook na

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.