Snelle levering, scherpe prijs

Dit was mijn eerste bestelling bij Double F cosmetica. Het plaatsen van de bestelling was gemakkelijk, de communicatie verliep vlot. De scherp geprijsde artikelen zijn snel geleverd, degelijk verpakt. Prima webshop

Goede en snelle levering

Top services en producten juist ontvangen

Snelle levering!

Snel en zorgvuldig bezorgd

Artikelen zijn netjes verpakt, zodat het heel aankomt. Scherpe prijzen.

Bestel zeker nog een keer

Snel, goed ingepakt.

Prima producten

En snel geleverd.

Oude verpakking bestemd voor Duitsland want staat geen Nederlands o!

Volgens mij is dit oude voorraad aan de verpakking te zien. Met een uitleg in het Duits dus geen Nederlandse uitleg.

Prima product en service

Prima product en service, gemakkelijk te selecteren en bestellen en competatieve prijzen.

Supersnelle levering, tegen goede prijs

Een levering zoals het hoort. Snel, accuraat en tegen de juiste prijs.

Alles volgens afspraak.

Grote keus

Fijn ennsnel levering

Product was heel snel bezorgd.

Super snel

Zeer goed betaalbaar

De producten zijn echt goedkoper dan ergens anders. Heb de bestelling zelf opgehaald: nette service.

Zeer tevreden, snelle levering.

Van bestelling tot levering alles zeer tevreden.

Snelle levering aan een prima prijs!

Al diverse malen iets besteld, steeds tevreden.

Eenvoudig besteld snel geleverd

Duidelijke foto's op de site. Eenvoudig te bestellen. Account aanmaken simpel. Snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering van een product met flinke korting

Aantrekkelijke korting voor een merkproduct

Snelle levering!

Snelle levering! Goede prijs!

Gelijk in thuis en was het juist wat ik heb besteld

Fijne producten!!

Snell en correcte levering

Geen probleem

correcte en perfecte levering

XXXXX

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.