Goede staat ontvangen

Snel bezorgd. Jammer dat er een Duits product geleverd word. Anders dan op de site aangegeven!

Prima snel bezorgd

Jammer dat i niet meer dan 4 kon bestellen omdat deze niet meer in voorraad waren

Wat ze zeggen maken ze waar!!

Super en correct,ook qua levertijd!

Erg goed!

Snelle levering, product was afgeprijsd. Goed verpakt. Betrouwbare webwinkel.

Snel en goedkoop

Snelle levering en goedkoper dan mijn vorige bestelling bij andere leverancier

zeer tevreden

goede prijs en snelle verzending

Super goed !

Ik deed mijn bestelling, binnen no time had ik mijn pakketje binnen, super snelle levering !

gewoon goed

ik doe niet aan aanbevelen

Double F fijne zaak

Een van mijn favorieten op het gebied van mijn Haarextensions en toebehoren. Een aanrader. ❤️

Super snel geleverd in België en de producten zijn gwn amezing

Goede en snelle service

Genoeg sorteren en een snelle en goede service

Geweldig..

Zeer goeie service en super snel met leveren.. Nog maals zeer aan te bevelen.. Vriendelijke groet Sophia

Goed geleverd

Snelle aflevering

Snelle aflevering. Product prima

Snel, goede service.

Bestelling geplaatst, 2 dagen later in huis.

Gewoonweg Top!

Goede prijzen, goede betaalmogelijkheden, snelle levering.

Goede levering en het juiste product.

Goede levering en het juiste product.

Super service

Had de coating besteld, maar kreeg er kleurtjes lippenstift gratis bij! Super! Keurige, snelle verzending.

Snelle zorgvuldige levering

Sneller dan verwacht de bestelling ontvangen. Goed verpakt e prima after pay service.

Mooie prijzen en snelle verzending

Vele producten voor een mooie aanbieding en snelle very, zelfs in het weekend

Prima geregeld!

Bestelling was verkeerd gegaan, ik had de bestelling van een ander ontvangen, gebeld en de volgende dag mijn bestelling binnen, super!

Snelle levering. Goede aanbiedingen

Het product was ook BIO.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.