Snelle levering en prima prijs.

Zie vorige

Goed!

Goede bestel site, en alles zeer snel geleverd.

ik weet alleen nog niet wanneeer ik moet betalen

Snel I huis, maar niet precies wat ik besteld heb

De bestelling werd snel geleverd, alleen is het product niet helemaal wat ik besteld heb. Dat is jammer

Snelle goede service!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede service bij het achteraf toch niet kunnen leveren van een besteld artikel. Top!

Grandioos

Dit product past al jaren perfect bij mij, nu helaas als enige bij jullie deze kleur nog maar te krijgen

Goeie en snelle levering

Was op zoek naar Gummywax haargel, en vond dit op de site die gemakkelijk door te nemen is. Na bestelling kreeg je snel een mail met info wanneer de levering binnen zou komen. Super netjes allemaal.

snelle levering,goed product, goed verpakt.

Niets aan bovenstaande zin toe te voegen. Zeer tevreden . toch nog iets de prijs is goed.

Blijven vragen om een review is niet leuk

Het product koop ik altijd bij jullie, de prijs is gewoon netjes en jullie verzenden altijd snel. Echter is het steeds vragen om een review niet klantvriendelijk en zelfs irritant, als dit zo belangrijk is zouden jullie ook kunnen overwegen de service-lat zó hoog te leggen dat de klant uit zichzelf een reactie plaatst en die zal dan ook positief zijn. In mijn geval doen jullie wat ik verwacht, ik geef geld en jullie leveren producten en daar wil ik liever niks over schrijven want dat is normaal maar geen reden iemand jullie met klem aan te raden.

Kun je sturen

Voor mijn is goed

Ga zo door!

Prima geregeld

Woensdag besteld en op donderdag geleverd.

Correcte en vlotte levering

Mooie kortingen op merkproducten. Vlotte levering

Scherpe prijzen, makkelijk bestellen en snel geleverd

Hele goede aanbiedingen

Toppie

Snel bezorgd

dik in orde

snel geleverd en de goede produkten

Prima service geen klachten .

Bedrijf doet wat ie zegt en zegt wat ie doet al me al prima .

Binnen twee dagen geleverd en bovendien met extra kleurtje

Betrouwbaar en efficiënt zoals altijd

Zeer reactieve klantendienst. Topservice, bestellingen altijd in orde en snel verwerkt! Tevreden klant :-)! Het enige spijtige vind ik het product dat ik altijd bij jullie bestel dat niet meer leverbaar zal zijn.. maar verder topservice!

Snelle levering, goeie service

Makkelijk besteld, een goede prijs en snelle levering!

Zeer tevreden!!

Groot assortiment van goede kwaliteit . En ook nog scherp geprijsd.

prima service

er miste wat bij de zending, gelukkig heeft dit bedrijf wel een telefoonnummer die je gewoon kunt bellen , vervolgens in overleg het restant de andere dag bezorgt. top

Op tijd geleverd

Goede prijzen en snelle leveren

Super tevreden

De webshop is zeer overzichtelijk en heeft een ruime keuze. De prijzen heel voordelig ! Ik been super tevreden deze webshop te hebben leren kennen, en beveel het iedereen aan.

Gebruik het voor me zoontje om ze haar te vlechten het wordt niet wit het perfect

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.