Aardige mensen snelle service weer super blij!

Goede prijs en aanbiedingen.

Mijn bestelling werd netjes en snel bezorgd

Producten/doosjes zien er rommelig uit.

3 verpakkingen dagcreme gekocht. Alle 3 de doosjes zien er rommelig/beschadigd uit heb het gevoel dat ik oude troep heb gekocht. Zou hier niet meer bestellen.

nette afhandeling van misverstand

Nadat mijn bestelling door mijn eigen fout teruggestuurd was, heb ik een uiterst prettige email-uitwisseling gehad en is mijn geld teruggestort.

Snel en goedkoop!

Biodermal producten gekocht. Ik vond nergens goedkoper. Enkele verpakkingsdoosjes beschadigd, maar anders PERFECT!

Het was een goede prijs, voor de tandpasta en het werd heel snel geleverd. Ben heel tevreden.

Snelle levering en prima geregeld

Super Super

Zeer overzichtelijke site, eenvoudig om te bestellen en niet onbelangrijk vlotte en vlugge levering.

Snelle levering en goede prijs

Levering binnen 2dg, zeer netjes met factuur

Erg goed

Goed en snelle levering

Lang een product niet op voorraad

Was erg tevreden, maar al enkele weken een product niet op voorraad. Na telefonisch contact kon er ook geen indicatie gegeven worden wanneer het product weer kwam. Jammer.

Fijn dat ik de stick nog kan kopen , Ben zeer tevreden over de verzending supersnel . En de klantendienst heel vriendelijk dank Gewoon Super

prima bedrijf

voor de eerste keer gekocht. De prijzen leken heel goedkoop.( te mooi om waar te zijn) maar de BTW werd in eerste instantie niet vermeld. Alleen bij afrekenen stond de BTW erbij. Tocht was ik nog goedkoper uit dan bij drogisterijen. Dus volgende keer naar Double F . Goede raad gelijk bij binnenkomst site prijzen benoemen ex BTW.

Gewoon top. Super service en geweldige producten

Top producten en top service

Vlotte verzending en goede communicatie

volgens afspraak geregeld.

Niet het product ontvangen dat op de afbeelding stond

Ik wilde graag oogcreme revitalift laser X3 ontvangen maar ik kreeg revitalift laser renew. Deze producten lijken op elkaar maar zijn niet hezelfde.

Goede producten

Heel goede producten aan voordelige prijs en snelle levering

Snelle bezorging

Goede prijs en zeer snelle levering

uitstekend

snelle levering, niet duur, netjes verpakt, ik hoop wel dat er binnenkort weer meer op voorraad komt.

Goedkope producten, snelle levering en goed verpakt.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.