snel en adequaat

Bestelling liep prima, snel geleverd.

Goede en snelle service

Betrouwbaar

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Fantstisch

Na toevallige ontdekking van Double F mag ik mijn eerste ervaring met deze firma optimaal noemen. Totaal geen aanmerking of opmerking bij het doorlopen van een bestelling tot levering aan huis. Zelfs een telefonisch gesprek met een medewerker was optimaal.

Alles ging goed, aanrader

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Supersnelle levering en reuze goedkoop. Echt een aanrader

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Snel bezorgd!!!

Bestelling keurig en snel verzonden.

Lage prijzen

Goede en snelle bezorging. Ik heb lipstick besteld omdat de kleur in de winkel niet te krijgen is. Bij jullie voor de helft van de prijs. En ook nog voordelige vaatwasser tabletten.

Zéér vlot van bestelling tot levering

Zéér vlot van bestelling tot levering

Helemaal prima

Goedkoop en snelle levering

Prima prijs en snelle levering!

Prima!!!

Leuke website, snelle verzending

Mijn eerste ervaring met Double F Cosmetica is prima verlopen. De producten werden bijzonder snel verzonden en de prijzen zijn erg competitief.

Snel geleverd tegen een goede prijs

Snelle levering en producten zijn gunstig geprijsd.

Good

Very good

Snel geleverd voor een goede prijs. Prima webwinkel

Zie boven

Jammer van de late bezorging. Duur, 4 dagen!

Een bestelling dat goed opgepakt wordt, maar 4 dagen duurt om bij een klant bezorgd te worden!

Scherpe prijs en heel snelle levering.

Uitstekend!

super

had shampoo bestelt, heb het snel ontvangen.

Perfect zowel bestelling als aflevering

zoals afgesproken optijd geleverd en prima prijs

Gewoon zo doorgaan!

Gewoon zo doorgaan!

Goede prijs / kwaliteit vehouding

Goede producten . Lage prijzen . Snelle levering . Ik ben dik tevreden.

Super snelle afhandeling.

Na het product besteld te hebben was het de volgende dag geleverd. TOPPIE !!!!

Very happy with the reasonable price and quality

Very happy with the reasonable price quality and quick delivery

Gewoon goed

Duidelijke site en gemakkelijk de keuze te maken versturen of ophalen , ruime keuze en goede prijzen .

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.