Alles super verlopen...

Goede service. Snelle levering. Goede prijzen. Meer moet dat niet zijn...

Goede prijs en snel verzonden

Goede prijs en snel verzonden

Perfecte prijs en service!

Snelle levering en duidelijke berichtgeving

Makkelijk te bestellen. Duidelijk wanneer er geleverd wordt. Genoeg info waar pakket is. Prettig.

Snelle levering en top prijzen , heel blij mee!

Vlotte afhandeling!

Heel goed, alleen vraag ik me af of ik kan terugsturen want volgens mijn dochters heb ik het verkeerde besteld... :-( :-)

snelle afhandeling en levering

producten zoals te zien en omschreven op de site snelle afhandeling en snelle levering raad iedereen aan hier te bestellen.

goede snelle levering

Ik had mondkapjes besteld. Totaal waren het wel veel doosjes maar ze lagen allemaal dwars door de doos heen. Misschien iets aan opvulling gebruiken of een kleiner doosje om de doosjes heel te houden.

Heb het als heel goed ervaren.Zal er gauw weer bestellen .

Vandaag besteld morgen in huis.

Prima artikel vlot geleverd

Prima artikel vlot geleverd, adequaat verzonden, geen overbodige verpakkingen

Favoriete website en snelle levering

Duidelijke website, fijn dat je achteraf kunt betalen, en meteen de volgende dag geleverd. Maar ik kreeg geen bevestigingsmail van de bestelling en wist dus eigenlijk niet of het goed was gegaan. De volgende dag een track and trace van de vervoerder, maar niet op de hoogte gehouden door Double F.

Goede snelle levering en goede producten

Goede producten en snelle levering

Goed!

Makkelijk website, snel en bezorgd volgende dag.

Snelle service!

top

perfect fast dekivery

Niet blij

Ik heb 72euro uitgegeven,geen stample van shampoo of hair conditioner ik vind erg jammer

Chapeau

Goede prijs. Snelle bezorging.

Ik ben zeer tevreden. Ik was mijn huisnummer vergeten bij te zetten. Krijg ik een mail en ze belde mij fantastisch toch.

Goede service, snel en gemakkelijk!

Na lang zoeken eindelijk jullie gevonden. Het merk Black Opal gebruiken mijn man en ik al jaren, dus nu tevreden klanten van Double F Cosmetica.

gemakkelijk om product te vinden dag na bestelling paketje ontvangen

super en zeker voor herhaling vatbaar.....

Snelle levering aan correcte prijs

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.