Super tevreden klant.

Zeer aantrekkelijke product aan mooie prijzen. Gemakkelijke website. Snelle reactie als je vragen hebt. Snelle levering. Top.

Zeer snel thuisbezorgd.

Prima lippenstift alleen de kleur was meer oranje dan de bedoeling. Dus niet goed op de afbeelding te zien.

Tip top in orde!

Zoals altijd snelle verzending!

Top product en snel bezorgt

Goede prijs voor de paradontax tandpasta ultra clean

Snelle levering. Duidelijke website.

Zie boven.

Super!!

Op tijd!! :))

Erg positief

Snel geleverd, beduidend goedkoper dan elders.

Perfect geregeld

Goed contact Snelle afhandeling Super service Zeer tevreden

So far so good,regards

O.K.

Prima product voor lage prijs

Zeer blij met de mondkapjes, goede kwaliteit voor een lage prijs. Heel blij met snelle levering.

Formidabel

Heel vlotte levering van het product,en goed op de hoogte gehouden van waar het product zich bevindt.

Fijn

Goede service en snelle levering. Als iets niet goed is, wordt het gewoon opgelost.

Helemaal goed

War besteld is, is geleverd

En snel! Top

snelle levering, product is top

Mijn 2 tiener zonen gebruiken dezelfde wax. Hun uiterlijk is natuurlijk heel belangrijk nu en het gaat dus snel met de verzorgingsproducten. Jullie hebben mooie aanbiedingen, waardoor we altijd voorraad in huis hebben!

Alles naar wens verlopen

Goede communicatie. Prompte levering.

Snelle levering top

goed en snel

snelle bezorging, goed product

Goed product tegen betaalbare prijs en zeer snelle levering. Top!

Ik bestelde voor de eerste keer iets op deze site en ben super tevreden Het artikel voor 17.00 uur besteld en was echt de volgende dag binnen Perfect

Uitstejend

Alles goed. Snelle bezorging. Goede producten lage prijs. Ik raad het anderen aan

Goede prijs. Snelle levering.

Goede prijs. Snelle levering.

Uitermate tevreden.

Eerst voor de zekerheid gebeld, bijzonder aardig en werd goed uitgelegd. Besteld volgende dag in huis. Prima!

Snelle bezorging.

Heel goed en supersnelle levering

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.