netjes op tijd, klasse

top

Topproducten

Overzichtelijk en niet te duur

Ik had een deodorant gekocht. Moet het nog testen dus kan er nog niet zoveel over zeggen. Tot nu toe lijkt alles prima. Levering was goed.

Snel geleverd. Top prijs!

Snelle service en lekker goedkoop

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel bezorgd!

Uitmuntende website

Artikelen besteld om 16.00 de volgende dag in huis via DHL!!!

Snelle service en goed verpakt

Uitstekende service en goed verpakt . Ook snelle service ivm wijziging verzending ivm lockdown

Te laat verzonden en andere verpakking

In de website staat " voor 17:00 uur besteld morgen in huis" Ik had zaterdag besteld dacht ik krijg ik uiterlijk maandag thuis, maar nee dat was niet zo, want ze hebben mijn bestelling pas dinsdag verzonden en woensdag had ik uiteindelijk thuis. Terwijl hadden ze kunnen zaterdag verzenden en dan was maandag wel afgeleverd. En dat is niet enige dat ik niet tevreden ben. De verpakking was heel anders dan ik had verwacht. Dat lijkt me neppe, goedkope variant. Misschien ik heb grote ongelijk, maar dat is gewoon mij mening betreft verpakking. En ja ik snap heel goed dat deze tijd van het jaar kunnen pakketen wat laat afgeleverd zijn i. v. m. feestdagen en COVID-19, maar hier bedoel ik niet aflevering, maar het gaat om verzenden.

Scherpe prijzen, redelijk snel geleverd

Scherpe prijzen, en redelijk snel geleverd.

voordelig en goed

prima shop ervaring gehad ,er was iets niet aanwezig dat kon vervangen worden door een ander product

snel, correct

goed, snel en correct

Super service

Goeie en snelle service en ze hebben gewoon alles op voorraad super, volgende keer gewoon weer bij Doubel F bestellen.

Double f verkoopt producten die ik in andere (web) shops niet kan vinden. Voordelig geprijsd, leuke acties en snel geleverd.

Vlotte, correcte levering en scherpe prijzen !

Positieve ervaring, ga zeker in de toekomst nog bestellingen plaatsen bij Double F Cosmetica !

Goed product snelle afhandeling en bezorging

Zie boven

Fantastische prijs en supersnelle levering

Fantastische scherpe prijs en supersnelle levering.

Budgetvriendelijk, vlugge service

Artikel was goedkoopst bij jullie. De afhandeling van de bestelling professioneel. Duidelijke communicatie en snelle levering ondanks deze piekperiode. Zeer tevreden

Heel goed product

De charcoal zeep is heel goed product, laat je huid lekker zacht aan.

Mooie prijs en snelle levering

Levering van de producten was snel, prijs was super

Heel goed heel snel

Gelijk de bevestiging ontvangen. Werd steeds op de hoogte gehouden van de bezorging. Pakket was goed ingepakt en op tijd bezorgd. Zeer tevreden en ga in de toekomst zeker weer bestellen. Thanks

Ik kreeg bij de bestelling van Max factor lipfinity topcoat 4 kleuren erbij. Erg leuk. Alleen kom ik nu nog steeds de topcoat tekort als ik alle kleuren gebruik. Maar….. dit zien wij in de toekomst wel. Voorlopig weer genoeg. En fijn dat de paradontax met de oude formule er nog is. De nieuwe formule smaakt vies.

De producten zijn goed en ook nog voor een betaslbare prijs

Top! Goede eerste ervaring!

Kleine prijsjes. Woensdagmiddag besteld en een dag later geleverd.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.