Prima, snel en netjes geleverd

Verrassend snel geleverd, netjes verpakt; top!

Goede klantenservice

Door een fout bij DHL is mijn paket teruggestuurd. Dit is super opgepakt door double f door gelijk nieuwe te sturen. Top service en snel

Site is overzichtelijk. Snelle service

Super snel

Binnen 2 dagen mijn levering binnen . Netjes verpakt. Favoriete winkel voor mijn siliconen olie

Klasse

Gewoon goed, zonder poespas. Leveren wat je bestelt tegen een goede prijs.

Very happy

Received my order and I am very satisfied with the purchase. We had delivery issues that was not of Double F Cosmetica‘s fault but it was dealt with accordingly. I will definitely recommend and will buy again from Double F Cosmetica and I wish that they will be able to deliver in UK again. Thank you

Uiterst uitstekende service; vlugge en verzorgde verzending in een vooral stevige verpakking!

Bij Double F Cosmetica kan men echt rekenen op een uitstekende service! De bestelling werd vliegensvlug verwerkt en toegezonden. Alle goederen waren netjes en verzorgd verpakt in een stevige verpakking! Een echte aanrader! *****

uitstekend

perfect

Helemaal top

Zeer snelle levering.

Is goed

Alleen jammer dat er best veel scheermesjes niet op voorraad zijn. Voor de rest is het prima, Levering op tijd, hopelijk komen de scheermesjes weer snel.

Mijn bestelling had ik snel in huis, top!

Kom zeker een volgende keer terug

Goede en snelle service

De service was prima. Producten goed en snelle levering.

Super snelle en correcte levering!

Zal zeker weer hier bestellen.

Duidelijk webshop voor een prima prijs!

Op de overzichtelijke site krijg je waar je om gevraagd hebt op een snelle en correcte manier voor een hele goede prijs Zeer tevreden.

Gewoon goed!

Ik bestel hier altijd mijn haarproducten! Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering. Helaas is bij mijn laatste bestelling het verkeerde product geleverd. Ik heb gemaild en hoop dat het snel opgelost kan worden!

Prima; vlotte service, uitstekende informatie

Prima; vlotte service, uitstekende informatie

Makkelijk!

Snel levering!

Ik bestel vaak en ze leveren altijd heel snel. ze hebben een groot assortiment en vaak leuke aanbiedingen.

Snelle en correcte levering

Producten had ik de volgende dag in huis. Prima mondkapjes

Kwaliteit en snel

Snelle levering, overzichtelijke bestellingen

Goede producten snelle levering heel erg tevreden

Goede, snelle service.

Duidelijke site. Snelle afhandeling en verzending. Was binnen enkele dagen in huis.

Goede prijs en supersnelle levering

Goede prijs, snel geleverd, geen overtollige verpakking

Bestelling word snel en netjes opgestuurd.

Snelle en goede levering

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.