Mooi op tijd

Product doet aan mijn verwachting.

Fantastie

Heel goed product. Ik gebruik het al jaren en vooral voor mij type haar kroes. Ik krijg snel mijn bestelling

Verkeerde product

Ik bestelde essie A55 en kreeg ‘a list’ een kleur die veel donkerder is. Jammer

kleuren komen niet overeen

kreeg als antwoord dat de kleuren donkerder zijn in het echt omdat er foto's gemaakt worden met fel licht. Wel handig als dit ook op de site vermeld word.

Geweldig!

Makkelijk om te bestellen én te betalen (en dat voor een prikkie) , snelle levering …wie zit er nu niet graag voor een dubbeltje op de eerste rang?

Alles Top

Alles Top!

Super goede producten voor een mooie prijs, snel geleverd!

Wat wil je nog meer :) Alles ging perfect!

Mooie keuze voor aantrekkelijke prijzen

Mooie keuze voor aantrekkelijke prijzen

Super!!

Goed product,snelle levering helemaal top!!

Vlotte service

Paradontax tandpasta snel en netjes geleverd

Doos met Paradontax tandpasta snel en netjes geleverd

Super snelle levering en netjes verpakt

Uitstekend!

Zeer snelle en correcte verzending.

Tevreden

Snelle levering, veel keuze. Jammer dat sommige producten te lang niet leverbaar zijn. En de website, als je naar beneden skroll, gaat hij weer naar boven. Voor de rest ben tevreden met de webshop. Duidelijk uitleg over de producten.

Mijn ervaring was niet goed gewoon door mij

Beste mijn bestelling is terug naar jullie gestuurd kunnen jullie nog naar mij sturen aub ?

Positive and quick delivery!!

I am really happy with the products i got. It's difficult to get this products where i live so it's a great that this store offers a large collection of hair products.

Snel en fijn

Heel fijn. Het was heel snel in huis en goed geregeld.

Uitstekende service

Zeer scherpe prijzen en snel verzonden zoals beloofd Aanrader!

goede prijs en kwaliteit

goede en niet te duren webshop

ruime collectie en snelle levering

Zocht haarverf voor mijn buurvrouw die zelf geen computer heeft.

Super prijs en super snel veestuurd

Ik zeg tegen al mijn vrienden dat ze eerst bij jullie moeten kijken. Ik ben blij met jullie. Alleen jammer dat m'n nachtcrème niet op voorraad was en ik dus nu wel verzendkosten moet betalen. Dus mooi zou zijn wanneer daar een oplossing voor komt in de vorm van een waardebon/code

Ruim aanbod, correcte levering.

Heel tevreden over de snelle afhandeling van mijn order

Erg snel geleverd.

Heel.positief. De prijs was uistekend en de levering was de volgende dag al.

geweldig

Heel fijne webwinkel met zeer goede producten voor een zacht prijsje. De levering is top! Een aanrader!!!!!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.