Snelle levering Top!!

Snelle levering Top service!!!

Goedkoop en snel

Prima bedrijf

Kreeg meer dan gevraagd

Had een bestelling gedaan voor 6x alleen de lipfinity topcoat clear maar kreeg deze inclusief de lippenstift. Vond er verrassende kleuren bij, waar ik heel blij mee ben. Ook een snelle verzending, op vrijdag besteld en op maandag ontvangen. Zeker een aanrader!

Snelle levering top

Scherpe prijzen, snelle levering goede kwaliteit, veel keuze.

Prima winkelen bij Double F

Ik bestel maandelijks haarproducten voor het hele gezin bij Double F.. Goede website, goed assortiment, snelle levering en prima service!

Supersnelle service

Overzichtelijke webshop, duidelijk, goede communicatie en snelle service.

prima site en snelle levering

prima site en snelle levering, die verder klopte. De prijs was ook oké.

Blij

Hier vond ik een product waar ik dol op ben - maar wat volgens mij uit de handel is. Heel fijn! Mooie prijs ook en snel in huis. Bedankt!

Top service scherpe prijs en snelle levering

Makkelijk te bestellen en scherpe prijzen … Tevens snel en netjes verpakt en geleverd

Hele snelle levering in pakje dat door de brievenbus past

Ik zocht al heel lang naar mijn favoriete lippenpotlood die uitverkocht bleek te zijn. Ik vond het op de site van Double F Cosmetica en ook nog eens veel goedkoper van de oorspronkelijke prijs. ik heb er meteen 4 besteld en ben dus een heel tevreden klant!

Goeie en snelle service

Goeie service

Goed product en snelle levering

Bestelling goed en snel ontvangen

Was verbaast dat de bestelling zo snel geleverd werd

Oh wat fijn….. mijn eigen parodontax en niet dat slappe aftreksel wat ze nu overal verkopen!! Betere mondzorg in een handomdraai besteld en geleverd! Top!!

De levering was snel. Keurig ingepakt.

Prima produkt, voor een prima prijs! X24

Makkelijk gevonden, snel bezorgd. A2

Niet best

Ik bestelde mijn producten altijd op drogisterij.net dit was altijd top nu heb ik het een keer besteld op double f ik wacht nu al 6 dagen op mijn bestelde product heb contact gehad dan word je afgescheept met het zal wel aan dhl liggen pffff

Zoals gevraagd

De producten werden supersnel geleverd. De webshop is zeer overzichtelijk en de producten veel goedkoper dan ergens anders.

Goed service

Ik ben altijd blij met de service van jullie bedrijf. Helaas was er deze keer een dop van een eyeliner pen afgegaan tijdens het vervoer, waardoor deze uitgedroogd is geraakt. Beetje jammer dat er geen extra verpakking omheen zat om dit te voorkomen. Verder blij met de snelle service en het grote aanbod producten.

Levering op tijd Proces tot betaling is vlot Omschrijving van het product kan beter. Ik heb foundations gehaald maar de kleur was niet altijd zoals afgebeeld, dit kan verbeterd worden door een foto erbij te zetten van de tint.

Snelle en correcte service!

Eerlijk bedrijf , goede prijzen en snel in huis

Super bedrijf

Al een paar keer een bestelling gedaan. Alles wordt snel en goed bezorgd. Artikelen zijn ook goed.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.