Goed en een snelle levering,top

Meerdere keren al bij ze besteld en goede kwaliteit spullen en snelle service.

Tevreden

Double F is Het beste

goede producten

snel geleverd! goede producten en ruime keuze. Het nadeel vind ik dat in eerste al een ophaalpunt voor mij is selecteerd. Ik wil zelf een ophaalpunt kiezen

goede info en snelle bezorging

Ik was op zoek naar de de oude Paradontax en kwam op de site terecht. Prima info en snel bezorgd, meer kan ik er niet van maken, maar zeker niet minder.

Suoer snelle levering

Super snelle levering

Top !!!

Snel kunnen bestellen Snelle levering super tevreden

Good

Ik ben zeer tevreden. Je kunt alles vinden wat je zoekt. Zeer betaalbare prijzen

Zeer goed!

Zeer goed!

Ik ben uiterst tevreden over Double F Ik bestel er maandelijks haarproducten voor het hele gezin. Iedere levering is snel en keurig verzorgd.

Snelle levering ! Super kwaliteit !

Super kwaliteit!

Top.

Doen wat ze beloven.

Slecht

Ik bestel een product met op hun site ‘de oude formule’ maar kreeg na het openen van de verpakking gewoon de nieuwe formule te zien :(

Snel en efficiënt en betrouwbaar

Geleverd wat besteld, maar verpakking kon beter.

Deze leverancier levert wat ik besteld had, maar ik ben gewend om mijn zending in een omdoos te ontvangen. Op zich is er wel wat te zeggen voor het minimaliseren van de verpakking, maar bij tandpasta vind ik dat toch niet prettig. De prijs is wel scherp.

Groot assortiment Prima producten voor een lage prijs Snelle levering

Boos

Verkeerd product ontvangen

top

snelle verzending netjes verpakt goeie producten

Hele snelle levering en top producten!

Breed assortiment kwaliteitsproducten, snelle levering

Breed assortiment kwaliteitsproducten tegen redelijke prijs. Snelle levering.

alles perfekt

blij een product te vinden die ik niet meer kon vinden, snelle levering.

Super goed

S avonds besteld en de volgende dag kon ik mijn bestelling ophalen

Super snelle levering. Jammer dat ik te laat in de gaten had dat jullie ook Goldwell hebben. 2 bestellingen met verzendkosten. Beetje jammer.

Eeen vlotte en heel goede levering. Dank U

Zeker aan te bevelen bij vrienden

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.