Dit was zeer goed

Het was mijn eerste keer dat ik bij jullie besteld heb. Dit is zeer goed meegevallen. de levering ging ook heel goed en vlug.

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Prima service en een ruim aanbod. Aardige kortingen ook tov de standaardprijs.

snelle levering netjes verpakt.

Goede en snelle service.

De 12 tubes tandpasta snel en compact geleverd in de originele verpakking.

Super goede en snelle service, fijne producten

Ik had de producten lekker snel in huis, net als bij mijn vorige bestelling. En ze zijn ook nog eens scherp geprijsd.

Goede website, vriendelijke klantenservice, Snelle levering.

Van bestelling tot bezorging geen klachten

Ik heb de producten geen dag te laat ontvangen en er was niks beschadigd. Ben dus zeer tevreden

Ik bestel al jaren bij deze webshop. Helaas ging er iets mis bij laatste bestelling. (Potje gebroken) Bedrijf heeft dit meteen adequaat opgelost. Top!

Top levering

Binnen een dag in huis!!

Eerste bestelling geen commentaar

Eerste bestelling goed

Zoals beloofd

De site is duidelijk de producten zijn goed en de levering zoals afgesproken oftewel topsite !

Ruime keus aan producten

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd!

Alles correct geleverd.

Prima , lage prijzen, super , geen klachten!

Aflevering prachtig op tijd snel en prima verpakt

Aanrader!!!

Bestellen ging vlot, betalen via paypal was ook geen probleem. Levering ging al even vlot en ik heb veel geld bespaard door mijn tandpasta hier te kopen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Precies wat ik zocht en snel geleverd.

Groot assortiment heb ze meteen in de favorieten bijgeplaatst. Snelle levering.

Fijne service. Snelle en feilloze levering.

Snel.besteld. Snel geleverd. Heel keurig.

Hoi Goed op de hoogte gehouden. Snel geleverd

uitstekend

snel en uitstekend, goede prijs!

Heel goed verpakt, snelle levering Ben reuze tevreden

snel goed invepakt

heel snel en goed ingepakt niets aan te merken

webwinkel zoals 't hoort; netjes

De website is duidelijk, de prijs is goed, de zending is snel afgeleverd en alles is deugdelijk verpakt. Goed zo!

prima,snelle levering, goede prijs

prima, snelle levering, goede prijs

Geweldig.

Zeer goede prijzen en snel geleverd.

Niets op aan te merken. Producten netjes verpakt en volgende dag binnen.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.