Eenvoudig, vlot en adequaat verzorgingsproducten bestellen

De bestelling was makkelijk te plaatsen en de levering verliep uiterst vlot. Nóg meer producten op voorraad houden, en bij 30 euro al gratis verzending aanbieden zouden ervoor zorgen dat ik nog meer/vaker zou bestellen Ik vind de naam -Double F online- lastig te onthouden. Maakt mond-op-mond reclame lastiger

Geweldig !

Razendsnelle levering en supergoedkope merkartikelen. Wat alleen jammer is dat je niet automatisch een orderbevestiging krijgt. Alleen als je erom vraagt. Dit is nu beide keren gebeurd als ik bestelde. Als dit in orde is zou ik Double F een 10 geven.

Zeer snelle en nette levering

Gewoon goed, net als destijds in de winkel.

Erg tevreden

Scherp geprijsde artikelen en pakketdeals,goed op de hoogte gehouden mbt het bestel-en bezorgproces.

Hartstikke blij

Ben erg tevreden met DoublefOnline. Assortiment is heel erg groot en ze hebben echt heel veel en ook voor een goeie prijs. Heel overzichtelijk en fijn om door de site heen te surfen. Ik ben ook heel erg blij met 1 dag levering. Ik ga zeker nogmaals bestellen. Dank

Vlotte levering

Super snelle levering

Altijd correct

Altijd juist Snelle levering Degelijke verpakking

Geweldige en snel

Hoef niet lang te zoeken in winkels,heb het hier gevonden,

In een woord, geweldig

Overzichtelijke site, snelle en correcte levering

Snel en niet duur

Top levering.Goed verpakt.

Snelle levering. Goede producten

Dit is de eerste persoonlijke bestelling welke ik gedaan hebt bij DoubleF. Een tevreden klant ben ik

Ze waren ruim op tijd met de levering. De aandacht die besteed is aan het verpakken van mijn producten maakt dat ik alleen maar meer van deze website ga bestellen.

Prima!!

Komen na wat ze zeggen. Goed verpakt. Snelle levering.

snelle en goede levering

nog geen ervaring met product

Très rapide, produits pas cher et de bonne qualité, à conseiller vivement !

Supersnelle levering, goedkoop en goed

Volgende dag in huis, hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vaker besteld en dat is altijd goed gegaan.

Hele goede service !

Prima ervaring, ik kan deze webshop aanbevelen !

Alles ging prima

helaas was de prodruct niet meer leverbaar maar keeg wel mijn geld terug en ander bestelling snel geleverd.

Snelle levering en producten naar wens

Hele snelle verzending en kwam netjes verpakt binnen de dag na bestellen.

Prima ervaring

Vlot correct en optijd geleverd.

De tubes tandpasta werden op de afgesproken tijd geleverd. Lekker vlot en zonder problemen.

Erg goed en snel geleverd

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.