Seller levering product prima

Snelle levering. Alles netjes gekregen

Goede producten

Top shop ,scherp in prijs top in snelheid,perfect geleverd

Snel, goedkoop en volledig geleverd

Snel, goedkoop en volledig geleverd

Zeer snelle en goede levering !!

snel, goedkoop, juiste product, correcte verzending, een aanrader

Foutjes worden goed hersteld

Ik had iets teweinig geleverd gekregen. Heb hierover gemaild en gelijk de volgende dag antwoord gehad, teven is het te weinig geleverde terug betaald. Wel is jammer dat je als je iets besteld niet goed ziet/oplet dat dit exclusief BTW is, hierdoor viel de rekening uiteindelijk tegen.

Very good service.

The company is proving good service and cooperation.

Snelle levering... mooie producten

Zoals altijd zeer snel geleverd

geweldig

Werd op de dag van bestellen al verzonden. Alleen jammer dat DHL er weer 2 dagen over moest doen.

Goede opvolging van bestelling en snelle levering!

Goeie service, maar de haar producten zijn jammer genoeg niet goe

Ik had l'oreal en Alfaparf shampoo en conditioner. Van l'oreal en de levering ben ik zeker tevreden. maar van Alfaparf absoluut niet. Moet zogezegd een professioneel merk zijn, maar mijn haar voelt hard aan en is totaal niet in controle te houden + pluizerig. Dit raad ik aan niemand aan.

Service

Geweldig jullie service is perfekt blij met jullie

altijd correct en snel

Bestelling altijd netjes ingepakt en volledig Snelle levering

in orde, tijdig geleverd, ordelijk verpakt

in orde, tijdig geleverd, ordelijk verpakt

Gewoon goed en vlot ontvangen

Indien er 1 liter fles van is nog beter dan 5 flesjes bestellen

Goed opgelost

Niet geheel tevreden van de levering, maar goed opgelost door medewerkers. Indien ik weer iets nodig heb, zal ik zeker weer op de webshop kijken.

Fijne website

Omdat ik bij jullie goedkope en goed lipfinity lipstick kan kopen en dat vind ik super.

Alles perfect

mijn ervaring met jullie was uitstekend

uitstekend

Mondmasker

Ik heb mondmasker bestellen en na 3 dagen is nog steeds niet toe gekomen terwijl dat op de website zegt voor 17u bestelt morgen in huis, leveren traag met verzending kosten.

nog geen mening!!!!

kan nog geen ervaring geven aangezien bestelling nog niet geleverd is!!!!!!!!!!

SNELLE LEVERING, ZEER TEVREDEN

GOEDE SERVICE, SNELLE LEVERING, ZEER TEVREDEN

Snelle levering, goede prijzen

Vergeleken op verschillende sites en Double F komt er als goedkoopste uit voor het product dat ik zocht. Misschien ook qua "hairtools" de "groene" richting ook inslaan met recycled materiaal en bio-organische producten... Succes verder !

Top toch nog Paradontac oude formule kunnen kopen

Best

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.