Mijn eerste bestelling,goede indruk

Goed op de hoogte gehouden tijdens het bestel en bezorgproces,snel geleverd en aantrekkelijke prijzen.

Tevreden

Heb mijn bestelling ontvang waar ik tevreden mee ben, alleen is de dop van de oliefles kapot. Had de fles juist gekocht om deze te kunnen vervoeren.

Producten goed. Levering, buiten de schuld van doublef om, niet fijn.

Ik had een breuk. Doublef stortte de helft van het aankoopbedrag terug. (Spiegeltje van make-up doosje). Helaas, maar het is niet anders.

voor het eerst een bestelling geplaatst en zeer tevreden met de snelle levering

Snel en correct!

Zeer aangenaam om te winkelen en de prijs valt reuze mee...

Was prima

Prettig

De site was heel toegankelijk met bestellen. Snelle bezorging

Uitstekende service

Excellent service!

I often order from Double F as they have a wide range of products and good prices. Delivery is always fast. Usually 48 hours from order placement to receipt of goods. Definitely recommend this seller.

Mooie prijzen, snelle levering!

Prettige ervaring!

Mooie aanbieding, duidelijke webshop en snelle levering.

goede verkoop

een en ander is ergoed bevallen

Top!!!

Zeer goede snelle levering

Aangename kennismaking met deze webshop

Goede producten voor een mooie prijs

Goed product, goede prijs, snelle levering

Goed!

bestellingen de volgende dag geleverd

2x wat besteld en snel en zorgvuldig afgeleverd

Ik heb niets ontvangen, ook geen kaartje in de bus. Daarna contact gehad, snelle reactie en alles werkt goed uitgezocht. Bleek dat ik het verkeerde huisnummer had ingevuld.

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en de producten waren netjes verpakt. Het enige wat ik wel heb gemist, is een bestelbevestiging via de mail. Deze had ik niet ontvangen, zou ik wel fijn vinden als je dit wel in de toekomst krijgt. Zodat je bestelling en betaling worden bevestigd.

snelle service

service is goed alleen de besteldienst komt niet op aangegeven tijdstip

Prima gedaan

Prima in orde!

Alles ok!

Toppertje !

Supersnel thuis bezorgd , heerlijke prijzen voor je portemonnee , goede service …. Zeker de volgende keer weer hiermijn bestellingplaatsen

top

goeie duidelijke site, goeie prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.