Snelle levering, goede prijs voor de producten!

Keurig verzorgd en snel

Keurig verzorgd en snel geregeld. Prima.

Top bedrijf!

Top bedrijf! Bestel altijd mijn spullen bij Double F!

Goede ervaring

Ik ben zeer tevreden

Er is een kleine fout gemaakt; hierover heb ik een mail gestuurd.

De prijzen zijn goed en als de fout hersteld is ben ik helemaal tevreden.

Geweldig goed

De bestelling was snel geleverd,

Ik gebruik Cocos olie en Cream ,is heel goed.

Goed ,

Helemaal goed

Snel verzonden, goed verpakt en prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Helemaal goed dus.

Goede overzichtelijk side en snelle levering

Overzichtelijk side snelle levering

Heel tevreden, bestelling supersnel geleverd

goede ervaring

snelle verzending

Altijd Goed

Altijd goed en snelle service. Lekker voordelig.

goede koop

voordelige gedaan en heel vlotte levering ; was mijn eerste aankoop maar zeker niet de laatste

slechte producten

Mascara in poedervorm Maybelline Volum' Express Turbo Boost Mascara Art.nr.: M-U320 Aantal: 3 Mascara in poedervorm Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara Art.nr.: M-U315 Aantal: 1

Super snel

Goed product, snelle levering

M

Betrouwbaar en snelle service.

Hier regelmatig besteld, geen slechte ervaring mee gemaakt. Alles word netjes ingepakt,en snel geleverd. Zeer blij met deze site.

snelle levering, goeie producten

Top!!!!

Zeer tevreden!

Bestel hier mijn gel. Goeie prijs en zeer snel en netjes geleverd. Niets op aan te merken!

Goede prijs kwaliteit en heel snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden en snel thuis bezorgd

Goed en snel

Prima winkel

Mooie prijzen en snel ontvangen.

Goed geprijsd en snel geleverd

Goed geprijsd en snel geleverd

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.