Een supersnelle levering. De dag erna al in huis

Uitstekend van kwaliteit

Uitstekend van kwaliteit en van prijs zekers. Ik zal zekers weer een bestelling plaatsen.

Prijs - Kwaliteit - Aanbod - Snelheid van levering = TOP

Zeer tevreden over de ganse lijn!

Binnen 1 dag geleverd!

satisfaction

rapidité et efficacité. Très bonne expérience. A RECOMMENDER

Zeer snelle levering!

Bestel al jaren...

Ik ben zeer tevreden over double f. Ruim assortiment, snelle verzending. Enige puntje: het is jammer dat ik bij de vele haarproducten die ik bestel geen leuke samples meer krijg. Voorheen deden ze dat vrij vaak. Shampoo's, cremes etc. Maar nu helaas niet meer. Maar behalve dat, dikke voldoende en ik zal met plezier blijven bestellen.

Snel geleverd, productomschrijving klopte!

Parodontax (oude smaak) besteld in grote hoeveelheid. Het geleverde product is inderdaad de oude smaak, erg tevreden en ook nog een snelle en goed verpakte levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk

Snelle levering en netjes verpakt

niet wat ik verwacht had

Ik vind de Wax niet goed het maakt het haar veel te stijf. Ik vind het eigenlijk geen wax maar meer harde gel styling. Dus ik zoek verder een andere wax. Dit vind ik ook het nadeel van via internet kopen in deze tijd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte levering van de bestelde producten.

It was okay.

I didn't like that the clip ons that i purchased where all broken. I realize this when i started to put them in my hair. I was really disappointed because i really wanted the clip ons and that is why i took them in the color #1 which was not my first option but the only option that had in store they had emailed me and told me this. So i desperately took the #1 to end up being disappointed. The overall experience was okay, fast shipment.

alles prima

Prima !

Altijd mijn haarverf op voorraad!

Nvt

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen,dus even geen mening

Middelmatig tevreden

Had graag eerst overleg gehad, dat u ipv 2 potten van 50 ml, 8 potten van 15 ml gingen leveren.

Goede producten die snel geleverd worden

Een van de weinige bedrijven in Nederland waar je goede producten kunt bestellen voor kroeshaar en mixed haar

Een tevreden klant.

Eenvoudig bestellen. Vervolgens info duidelijk . Supersnelle levering. Top

Good

Good

Altijd netjes en op tijd bezorgd

Alles komt netjes verpakt snel bezorgd dus is niet de eerste x dat ik hier dingen besteld ik vind het prima winkel ga zo door met het goede service

snelle bezorging

prima service, snelle bezorging, geleverd wat besteld is.

Prima prijzen en snelle bezorging

Prima prijzen en snelle bezorging.

Snelle service en levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. Prijs was aantrekkelijk! Om te onthouden!

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.