De producten heb ik snel ontvangen. Netjes in een doosje. Geweldig service.

Top producten, snelle levering

Had alles snel in huis, helemaal top!

goede producten

goede producten voor een goede prijs.

Ik heb 2 x besteld tot nu goed

Als er inwendige castor olie zou zijn die per liter verkocht zou worden zou dat geweldig zijn...

perfect

top

Snelle levering en duidelijke communicatie

Zeer tevreden .

Heel goede prijs,aanbieding . Goede service en snelle levering.

Supersnelle levering, zeer degelijke verpakking.

Double F Cosmetica is top. Jullie vermelden tenminste dat het hier gaat om het origineel en ongewijzigd product (oude formule). Sommige websites bieden het nieuwe, naar drop smakende, product aan maar gebruiken nog de OUDE foto. Pas als je aankoopt zie je dat er in een hoekje van de verpakking 'nieuwe formule' staat.

Snelle en correcte levering

snelle service, groot assortiment

goede acties, snelle service

Uitstekend!

Zeer snelle en correcte levering!

Fantastisch product

Zeer snelle levering, binnen 24 uur. Prima service!

Make up en shampoo zijn een stuk goedkoper dan waar ik het normaal koop. Snel geleverd en precies gekregen wat ik had besteld.

Supersnel geleverd!

Prima snelle service voor een goede prijs!

Prima service, goede prijs

Ik had iets verkeerds besteld en dit was geen probleem. Kon het zo gratis terugsturen. Verder nog extra informatie opgevraagd (foto’s van producten) en ook dit werd zonder problemen gerealiseerd. Vriendelijke mensen die daar werken!

Top !

Eerste keer dat ik hier bestel en ga zeker vaker bestellen, raad het zeker aan

Super goede en snelle service

Super goede kwaliteit en super snelle levering....zeer tevreden

Prima levering. Netjes verpakt.

Goedkoopste, maar service nog niet 'volledig'

Ik heb gezocht naar een goede aanbieding voor scheermesjes, en die vond ik hier. De belofte dat t dinsdag in huis zou zijn werd niet gehaald. Ik kreeg dinsdag wel een mail of ik een beoordeling kon schrijven, een paar uur vóór ik een bericht kreeg dat het pakketje verzonden was. Dat is niet zo netjes. En dus later geleverd dan beloofd. Maar verder prima.

Excellent service

Quality products and excellent service , super fast delivery!

Snel geleverd!! Top

Snel en prima service

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.