Prima levering

Prima produkt

Loev het

Loev het

Slecht haar

Het haar gaat snel in de klit, en kan je niet mee vlechten echt geld verspilling

Goede snelle service, super!

Voor het eerst deze site ontdekt, bestelling gedaan waarna ik al lang naar op zoek was, goede prijs. Binnen een uur bericht dat akker verzendklaar is, volgende dag geleverd. Super! Jullie zullen er weer een vaste klant bij hebben.

Alles goed

Goed product en snel geleverd.

Product was precies als op het plaatje en was snel geleverd. Makkelijk te bestellen.

Goedkoop en snel bezorgd

Gewoon perfect. Merkartikelen beduidend goedkoper en supersnel bezorgd.

Super !!!

Super snelle levering en héél democratische prijzen! Gewoon top !!!

Geweldig zoals altijd.

Snelle levering en geweldige lage prijzen.

heel tevreden , ik had 50 ml besteld en waren niet meer beschikbaar denk ik zodus opgelost met 4x 15

als zeer tevreden hadden het gevraagde product niet meer hebben een oplossing gezocht waarvoor zeer dankbaar

Prima service en bezorging.

Ik kon alleen de cremespoeling niet vinden. Achteraf zag ik dat het onder conditioner stond. Misschien een tip om aan te passen in de zoekopdracht?

Uitgebreid aanbod, scherpe prijzen

Vlotte website, uitgebreid aanbod en scherpe prijzen. Een aanrader!

Onbeleefde klantenservice

Bij bol.com besteld bij deze webshop. Ik kreeg vervolgens een product geleverd dat niet hetzelfde was als op de productfoto. Ik klaagde hierover en kreeg terug dat dit de schuld van bol.com was en dat het sowieso niet handig van mij is om op bol.com cosmetica te bestellen (?). Een excuses voor een misleidende productfoto is allerminst op z’n plaats. De klantenservice reageerde we snel, maar ongelofelijk onbeleefd en klantonvriendelijk.

Tevreden.

Uitstekend. Bedankt nog voor mijn fout .Die jullie opgelost hebben.

Goede ervaring

Mijn bestelling werd snel verzonden en de producten waren zoals verwacht. Top!

Prima en snelle service

Over een product die niet voorradig was ben ik snel via de email geïnformeerd. Kreeg meteen een alternatief product aangeboden.

Snelle en correcte levering

Goede aanbiedingen. Uitstekende communicatie.

Snelle bezorging en product goed in staat ontvangen! Zeker een aanrader.

Bestel al jaren mijn mascara hier

Super snel in huis!

Positief, blij verrast zo snel in huis!!

Fast shipping

Just like photo

snel en compleet bezorgd via de brievenbuspost

tevreden klant

goede service, zal hier zeker nog eens bestellen

snelle levering, producten zijn van kwaliteit

Goeie service

Wordt snel en keurig bezorgt

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.