Snel servies

Ze hadden wat ik zocht en volgende dag in huis!

uitstekend

netjes ingepakt en snelle levering

Correcte levering.

Correcte en snelle levering, prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Zeker aan te bevelen.

Voordelig en snel geleverd.

Via internet gevonden, zeer voordelige prijzen en snel geleverd.

Prima verpakt +snelle levering

Ik bestel al jaren bij deze winkel. Ze zijn snel met leveren, veel producten op voorraad en klantvriendelijk. Daarnaast diverse betaalmogelijkheden. Ik ben zeer tevreden!

Super Snelle levering!! Goedkope producten. Leuk om online te winkelen

snelle levering, website met spullen die elders niet meer te verkrijgen zijn, super!

Ik was op zoek naar een dagcreme die ik niet meer kan krijgen in de reguliere winkels. Wat fijn dat er kennelijk nog ergens een voorraad van is. Bedankt double F voor de snelle levering.

Vandaag besteld volgende dag in huis

Makkelijk en overzichtelijke website,

Heel snel en niet duur

Hele snelle levering, niet duur, alles dik in orde.

Klantvriendelijk en snelle levering.

Heel makkelijk bereikbaar via WhatsApp. Snelle reactie en snelle verzending!

Heel goed verzorgd en goed en snel binnen

Levering ok, snel en alle producten aanwezig, helaas één opmerking!

Ik was héél tevreden met de snelle levering maar heb ondertussen een mailtje verstuurd naar [email protected] met de opmerking dat een product al gebruikt leek. Dat bepaald product was dan ook het enige dat niet afzonderlijk verpakt was, de andere wel allemaal! Ik heb dan ook twee foto’s bijgevoegd ter verduidelijking.

Snelle levering, lekker goedkoop

prima afhandeling

bestelling gedaan goed geleverd keurig als omschreven

Vlugge bezorging Crème nog aan het gebruiken

Makkelijk besteld, snel geleverd

Top geregeld

Super bedrijf met super prijzen

Een bedrijf met super aanbiedingen ,en geweldige producten

Goede producten en heel snelle levering

Ik ben heel erg tevreden met wat ik heb gekocht. De levering was ook heel erg snel!!

Snelle levering goed product

Ben tevreden met de producten

Snelle levering, mooie prijs

Bijna nergens is mijn favo crème nog te krijgen, maar wel bij Doublet F. Zeer aantrekkelijk geprijsd, duidelijke site en snelle levering.

Super en snelle verzending

Goed kwaliteit en brede Assortiment.

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.