Vaker besteld, alles snel en netjes in huis.

Alles makkelijk te vinden. Snelle service. Alles goed verpakt.

Slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit niet wat het het moest zijn lijkt net een kookschot

Goed, snelle levering.

Goed, snelle levering

Snel en correct

Duidelijke beschrijvingen, goeie site, snel besteld en geleverd!

Eerste keer bij Double F besteld, hellemaal tevreden. Snelle levering en prima prijzen voor A merk producten. Aanraader!

Super snelle service netjes verpakt

Geen klachten goede service snelle levering

Overzichtelijke site en snel geleverd

Mooie producten met mooie kortingen

Netjes bezorgd.

En precies de spullen die ik wou

Uitstekend geregeld & geleverd

Uitstekend geregeld & geleverd

Goede ervaring!

Producten geleverd volgens afspraak en ook heel snel!

zonder probleem

gemakkelijk

Met google snel gevonden wat ik zocht, snelle levering

Geweldig.

Snel bezorgd.

snel levering , en een stuk goedkoper

Top!!

Duidelijke site, snelle levering!

Goedkope prijzen en snelle levering

Make up aan bijna de helft van de winkelprijs, en zeer snelle levering. Heel goede service.

Snelle bezorging

Goede prijs voor de scheermesjes.

Juiste product, keurig op tijd en nette prijs. Wat wil je nog meer?

Wat wil je nog meer?

Fijne producten voor mooie prijs

Ik gebruik graag aunt Jackie producten en deze zijn bij jullie mooi geprijst, bij de kapper betaal je veel meer! Wel vind ik het jammer dat pas bij 50 euro de verzendkosten wegvallen. Levering is top, heb nooit lang hoeven wachten en zeer goed verpakt.

Goede en snelle service

Bestel hier al jaren (altijd te lui geweest om een account aan te maken) Altijd snelle levering, hoeveelheden Morfose wax kloppen altijd. Fijn bedrijf.

Snelle levering, goede prijs

Spullen online besteld en snel geleverd volgens afspraak

Mijn eerste indruk is snel, correct en klantgericht.

Dames/heren, Heb de eerste keer bij jullie drogist producten gekocht en ben daar zeer tevreden over. Uw site ziet er goed uit en de benodigde producten zijn snel en overzichtelijk op te zoeken. De prijs van de diverse aanbiedingen is prima in vergelijking met de concurrentie. Per saldo Double F Online is goed georganiseerd en ik zal zeker t.z.t. bij u nieuwe bestellingen plaatsen. Wens u veel succes met uw bedrijf. M. vr. gr. Theo Duterloo

had bestelling gedaan en kon het 2 dagen later ophalen! kon gelijk iets omruilen was geen probleem!

Makkelijk

Heel makkelijk

Energieweg 4

3771 NA Barneveld

Over Double F Cosmetica

Bij DoubleFOnline.nl kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Parfum nodig voor je vrouw, wax nodig voor je zoon, afwasmiddel nodig voor in huis? Alles kan je vinden bij DoubleFOnline.nl! DoubleFOnline op een rijtje: - Goeie klantenservice - Gratis verzending boven de €50 - Goedkope prijzen voor A-merken - Achteraf betalen met Afterpay boven de €25 - Meer dan 10.000 producten beschikbaar Wij staan garant voor een goede klantenservice en producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij doen ons uiterste best om altijd de goedkoopste te blijven en onze klanten tevreden te houden.